Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bíztok a fogamzásgátlótablettában?
Figyelt kérdés
Most vagyok túl ez első levélen. Ezelőtt óvszerrel védekeztem a párommal, de egyéb okok miatt tablettára váltottam. Viszont annyira furcsa, hogy nem érzem a valós védelmet, mint az óvszernél, ahol kézzelfogható volt a védelem módszere. Egy kicsit parázok emiatt, hogy valóban megbízhatok benne. Már voltam együtt a párommal kiegészítő védekezés nélkül, de nem akarta sem ő sem én, hogy bennem menjen el. Van aki hozzám hasonlóan kissé bizonytalan volt az elején?2023. ápr. 12. 14:24
1/9 anonim válasza:
Eleinte én is bizonytalan voltam, mivel a gyermekem gumi mellett fogant, nem bíztam semmiben. Lassan 3 éve szedem a bogyót, és nem lett testvére 😅
Én mégis azt mondom így a legbiztosabb, hormonok ide vagy oda. Ha rendszeresen szeded, néha meglátogatod a dokit, oda figyelsz magadra, akkor szerintem egy teljesen megbízható cucc 😁
29/N
2/9 anonim válasza:
Rendszeres szedés mellett kb lehetetlen teherbe esni, nem kell aggódni.
3/9 anonim válasza:
Én teljesen megbízom a gyógyszerben. Nem használunk semmilyen kiegészítő védekezést, soha nem volt baj. Mint ahogy minden, ez sem 100%os. Van olyan hogy így is becsúszhat, hallottunk már ilyenről, de igen csekély az esélye.
4/9 anonim válasza:
Abszolút.
Nem is volt gond sosem.
5/9 anonim válasza:
Ha bajszod nő tőle, akkor semennyire!
6/9 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy így érzed, felelősségteljesen gondolkozol. Ez szerintem eleinte a legtöbbünknek furcsa. De hatalmas szabadságérzetet fog adni, ha megszoktad. Nem kell szöszölni a gumival, nem kell félni, hogy kiszakad. A perarl indexe még magasabb is a tablettának. Oké, nincs olyan, hogy teljesen biztos védelem, de minimális a kockázat. Akik teherbe esnek mellette, azoknak igen nagy része hibázott (persze nem mindenki). Én maximálisan bízom benne, sok éve így szexelünk, az esetek 99%ban bennem megy el a párom. Szedd szabályosan, tudd mire kell figyelni (pl antibiotikum szedés) és járj rendszeresen konrtollra.
7/9 anonim válasza:
Huszonévig szedtem és soha nem volt vele gond és 90% ban bennem ment el az aktuális parter.
8/9 anonim válasza:
Én nem 100%ban bízom benne. A legjobb baratnom ugy foganr hogy az anyukaja gyogyszert szedett es semmit nem rontott el(semmi hanyas hasmenes)
Ha alt hasznalunk melle ovszert ha nem akkor se megy el bennem
9/9 anonim válasza:
Én bízok benne, néha azért mellette megszakítás van, de van az is amikor minden úgy történik ahogy kell. Most lesz 1 éve hogy szedem, a kezdetekben én is féltem, sok tesztet is csináltam szerencsére mindig negatív lett az összes és így megtanultam bízni a gyógyszerben. Ahogy már mondták előttem is, ha figyelsz a szedésére nem lesz semmi baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!