Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Tablettát szedek kb. 1 éve, rendszeres, órára pontos a ciklusom. most kb. fél napja késik, és egy napja éreztem úgy (amikor meg is kellett volna jönnie), mintha megjönne, ma már nem. Egy hónapja jöttük haza nyaralásból, ahol elkaptam egy nagyjából egy hétig tartó hasmenést, nem volt túl komoly, és elvileg figyeltem, hogy az esti gyógyszer után ha wc-re megyek, akkor pótoljam a tabletta bevételét (nem volt rá szükség). A kérdés adott:-) Egyébként mostanában gyomor panaszaim vannak, fájdogál, ég a gyomrom, ennek persze más oka is lehet. Folyamatosan aludnék, de ez sem kiugró tünet, sokszor vagyok álmos. Lyndinettet szedek.2010. okt. 8. 09:08
1/7 A kérdező kommentje:
És tudom, hogy ez a 60.000. ilyen jellegű kérdés, de fél napos késésnél szerintem még nem sok értelme a tesztnek, lehet simán, hogy megjön, viszont hátha járt valaki így már:-) Babát konkrétan nem terveztünk, de nem is lenne baj.
2010. okt. 8. 09:09
2/7 anonim 

válasza:

Napokat is késhet gyógyszer mellett is. Több, mint 7 év gyógyszerszedés van a hátam mögött, tudom, miről beszélek. Nekem egyszer ki is maradt teljesen. Betegség, stessz is okozhat több napos késést, ilyet is tapasztaltam.
3/7 A kérdező kommentje:
Összességében nekem is 8 év van a hátam mögött, némi szünetekkel. Nekem egyszer volt gond, akkor ki is maradt, az egy gyulladás miatt volt, illetve antibiotikum "kúra" miatt. De most semmi ilyesmi nincs. Nem vagyok stresszesebb, mint máskor, beteg sem vagyok.
2010. okt. 8. 09:28
4/7 anonim 

válasza:

Nekem amikor kimaradt, az volt az oka, hogy nem tudott megvastagodni annyira a méhnyálkahártya, hogy leváljon. Hosszas szedésnél ez is előfordulhat, nagyon elvékonyodik a méhnyálkahártya. Nekem, amikor egyszer abbahagytam, mindössze 2 mm-es volt, rá fél évre már 8-10 mm. Ez is előfordulhat, de nekem az a véleményem, hogy fél napos, sőt több napos késésnél is teljesen indokolatlan bármiféle elméletet gyártani, akár betegségekről, akár terhességről.
26/N
5/7 A kérdező kommentje:
de olyan furán érzem magam:-D
2010. okt. 8. 10:11
6/7 anonim 

válasza:

Hát, akkor tesztelj, mást nem tudok mondani. :)
7/7 A kérdező kommentje:
az lesz:-)
2010. okt. 8. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!