Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A nőgyógyász felírhat fél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyógyász felírhat fél évnyi adagot a fogamzásgátlóból? Vagy háziorvossal is lehet?

Figyelt kérdés
Már az első doboz hamarosan elfogy. Magán rendelésre járok, mert az higiénikus, nem úgy, mint a kórházban. De minden gyógyszer felíratásnál 500 Ft-ot kell fizetnem. Ezért arra gondoltam, ha lehet így, akkor megkérem rá. Nekem jobban megérné így anyagilag.
2010. okt. 8. 06:30
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Nekem magánrendelésen felírták a fél havit:)
2010. okt. 8. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Max 3 havit írhat fel hivatalosan.

Esetleg ha megdumálod vele akkor felír többet.

2010. okt. 8. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosod is felírhatja. Egyébként nem írhatnak fel 3 havinál nagyobb adagot
2010. okt. 8. 08:41
 4/5 Lieni ***** válasza:
88%

Nekem a háziorvosom írja fel a fogamzásgátlót. Ennek viszont az a feltétele, hogy évente elküld vér és vizeletvizsgálatra és évente járok nőgyógyászhoz is.

Szerintem ez így szuper.

És egyszerre csak 3 havit írhat fel.

2010. okt. 8. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. okt. 10. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!