Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használtatok már ilyet? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtatok már ilyet? Ez elég jó?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vettem egy doboz Pharmatex hüvelytablettát, mert igy szeretnénk védekezni a barátommal! Használtatok már ilyet? Elég biztonságos? Ha csak ezzel védekezünk akkor ugye nem eshetek teherbe?
2010. okt. 7. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs 100%os védekezési mód terhesség ellen. Ugyanúgy nem nyújt teljes védelmet, mint az óvszer. Úgyhogy becsúszhat. Ez van.
2010. okt. 7. 19:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyébként ugye ez nem tartalmaz hormont?
2010. okt. 7. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Hormonmentes fogamzásgátlónak hívják. De a hüvelyflórának nem tesz jót hosszú távon. Én mindenképp javasolnám a fogamzásgátló szedését.
2010. okt. 7. 19:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak azzal az a gondom, hogy elég fiatal vagyok és nem szeretném,ha később gondok lennének miatta! :S
2010. okt. 7. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
A fogamzásgátló miatt? Azzal még jót is teszel a szervezetednek! Védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben, gyorsabban lezajlik maga a menstruáció és a méhed is jóval lassabban "öregszik". Egy barátnőm anyukája (45 éves) régóta szed fogamzásgátlót és a nőgyógyásza azt mondta, hogy olyan a méhe mint egy 20 évesé.
2010. okt. 7. 19:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Én meg anyukámmal olyan szörnyű dolgokat olvastam a neten, hogy nem engedi anyu, hogy szedjem! Ezért gondoltam, hogy majd ezzel a hüvelytablettával védekezünk!
2010. okt. 7. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Én régóta használom a pharmatex termékeket, és nem lettem terhes. A krémet jobban szeretem. És nem tartalmaz hormont.
2010. okt. 7. 19:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 7. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Micsoda??? Miféle baromság ez, hogy jót tesz a szervezetnek??? Egy plusz hormon ami eredetileg nem úgy működik? Blokkolja a peteérést, alapból beavatkozik egy normális egészséges folyamatba, ne vicceljünk már. Ez nem egészséges, csak nem árt, bár azt hiszem eleget olvashattatok már róla és nem mindig baromság, amit mesélnek róla. Én sem szedném, pedig az én szervezetem már kifejlődött.
2010. okt. 7. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"A fogamzásgátló miatt? Azzal még jót is teszel a szervezetednek! Védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben, gyorsabban lezajlik maga a menstruáció és a méhed is jóval lassabban "öregszik"."

Ezt honnan szedted? Atyavilág, ekkora baromságot:) Még a betegtájékoztatóban is benne van a mellékhatásoknál a hüvelyi fertőzés. 50 nőt kérdeztem meg, és abból 15!! panaszkodott visszatérő fertőzésekre...

Kérdező: Ha fiatal vagy, akkor óvszerrel védekezz! A pharmatex nem biztonságos, eléggé elterjedt a "pharmatex-baba" kifejezés. Megszakítással egy fokkal jobb, de még úgy sem az igazi.

2010. okt. 7. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!