Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szex közben kiszakadt a gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben kiszakadt a gumi de nem élveztem el, lehet gond?

Figyelt kérdés
Feleségemmel szeretkezés közben, a vége felé azt vettem észre hogy kiszakadt a gumi. Viszont nem élveztem el benne, de aztán le is eresztettem az "ijedtségtől" A lényeg, hogy nem tudom rávenni hogy elmenjen tesztet venni. Csak hogy megnyugodjak én is. Mert attól hogy nem volt közvetlen ejakuláció a vaginában engem az nem nyugtat meg :) Nehezen hiszek abban, hogy pici a terhesség esélye, de hát nem tudom meggyőzni hogy még időben lépjünk ha neadj isten terhesség lenne.
2023. márc. 26. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Lehet gond. Főleg mivel házasságot köthetnek olyan ápoltak is akik a szaporodás alapvető szabályaival sincsenek tisztában.
2023. márc. 26. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem értem minek védekezik gumival az, aki aztán ilyen esetben nem csinál semmit. Ennyi erővel felhúzni is kár volt, ugyanolyan mintha megszakítottátok volna.
2023. márc. 26. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond, mi is jártunk már így. Igaz, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, de ennek nagyon kicsi az esélye. Nem lesz semmi gond.
2024. febr. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!