Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló és alhasi fájdalom?
Figyelt kérdés
13 napja szedek fogamzásgátlót (Gracial). Azóta folyamatosan enyhe alhasi fájdalmat érzek. Hasonlót, mint menstruáció előtt, csak jóval enyhébbet. Először azt hittem a menzesz miatt van, de azóta se múlt el. Ezen kívül pár napja a melleim is érzékenyebbek. Terhességi teszt negatív. Okozhatja ezeket a tüneteket a fogamzásgátló?2008. dec. 28. 18:04
1/5 anonim válasza:
Igen, okozhatja, fel is van sorolva a mellékhatások között. Ha kellemetlen/nem múlik el, keresd fel az orvosodat.
2/5 anonim válasza:
Itt van róla minden.
ha nem volt hasznos ne pontozz köszi, mert pasi vagyok, jahm és jobbulást.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Csak azért tettem fel a kérdést biztos ami biztos alapon, mert bár a mellérzékenység valóban szerepelt a lehetséges mellékhatások között, a hasfájás viszont nem. És mivel biztos akartam lenni, gondoltam megkérdezem tapasztalt-e más is hasonlót rajtam kívül :-)
2008. dec. 28. 18:09
4/5 anonim válasza:
Amikor barátnőm kezdte el szedni neki is hasonló volt. Hasfájás, hányinger közvetlen a gyógyszer bevétele után. Megbánta hogy feliratta. A doki azt mondta neki nem ír másikat még, ha pár hónap múlva is fenáll a helyzet, akkor váltson. 3 hónap után "hozzászokott" a szervezete, és mostmár teljesen normálisan működik minden. Lehet hogy nálad is csak erről van szó. De ha a probléma súlyosbodik, vagy már zavaró, akkor menj vissza a dokidhoz és beszéld meg vele. Azért ha ugyanilyen szintű marad is, ha legközelebb mész iratni elmondhatod neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, megnyugtattatok. :-) Akkor ezek szerint nincs gáz és nincs más teendőm, mint várni hogy hozzászokjon a szervezetem :-)
2008. dec. 28. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!