Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Durex márkájú óvszerből mennyire biztonságos a szuper vékony?
Szerintem is teljesen ugyanolyan biztonságos mint a rendes.
Egyébként... lányokon nem segít semmi :) Én személy szerint utálom az óvszert (csaj vagyok), jobb szeretem a partneremet érezni, és sokan vannak így ezzel. Valakinek van esze, és ettől függetlenül használja, valakinek nincs, és nem használja.
Úgy vagyok vele, ha már nekem úgysem lesz jobb, akkor legalább a párom "ne szenvedjen" ő ebben kicsit jobban érez, és még sosem volt belőle probléma :)
Velünk szerencsére még nem történt meg (3 kopp az asztal alatt), de nem egy ismerősöm mondta, h a Durex óvszer szakadt ki, és ha ezen az oldalon körülnézel, sokan erre a márkára panaszkodnak!!!
Szóval én a Lifestyle-t ajánlom inkább, szerintem sokkal jobb minőségű, és abból is van szuper vékony (ultra thin).
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!