Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fitymám miatt lehet nem tudok rendesen óvszert használni?
A problémám az lenne, hogy jövő héten lenne az első szex az életemben. Vettem egy óvszert, és gyakorlásképp próbáltam benne maszturbálni síkosítóval, viszont a fitymám előrecsúszik az óvszerben, ezzel együtt az óvszert is magára rántva. Mi lehet ennek az oka? A méret megfelelő, szóval nem azzal van a gond ( Durex Feel Thin)
Nagyon parázok, nem akarok emiatt beégni, gondot sem akarok belőle...
Mit tudok tenni? Normális ez egyáltalán? Lehet hogy a punciban nem fog lecsúszkálni? :/
Köszönöm a válaszokat srácok.
Hát igen, gondoltam erre is, viszont nincs vékony fütykösöm, a hossza meg 13cm, de úgy tudom a hossz nem befolyásolja az óvszer méretét. Ja és amikor felhúzom az óvszert, akkor a gyűrű is szorítja a péniszem. Olvastam már mindent hogy biztos fitymaszűkület vagy valami, de nekem az sincsen mert teljesen letudom húzni a makkról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!