Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Előző hónapban kezdtem szedni a Lindynette 20 fogamzásgátló tablettát, a vérzés első napján.
A 21 szemét pontosan szedtem be (vagyis egyet kb 4 órával később), a gyógyszermentes 4. napon kezdődött a vérzésem. Mennyisége minimális volt, három napig tartott. Át első és a harmadik napon elég volt a tisztasági betét, a második napon kellett betét.
Csináltam terhességi tesztet (használtunk óvszert ebben a hónapban, de a minimális vérzés miatt megnyugtató volt),ami negatív lett.
A második levél kb 6. napján szeretkeztünk a párommal, bennem élvezett el, nem használtunk óvszert.
Még van 5 szem ebből a levélből, de bővebb fehér folyásom van ( nem viszket, nincs szaga), illetve fáj a hasam alja és a melleim is fájnak. Egy hét múlva kell megjönnie.
Lehet terhesség???
Köszönöm szépen a segítséget... ezek szerint csak a közelgő mensi miatt?
Fehér, szagtalan folyás lehet gyógyszer mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!