Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar egy ideje nem vedekezunk, tobbi lent??!
Figyelt kérdés
mar egy ideje nem vedekezunk a baratommal, kihuzasos modszertol sose estem teherbe. most viszont elkezdtem szedni fogamzasgatlot, es lett egy pozitiv tesstem. halvanyan, de pozitiv. A menstruaciom pedig megjott. De a tesztet mikor ismeteljem meg?2023. márc. 7. 13:36
1/8 anonim válasza:
„kihuzasos modszertol sose estem teherbe”
Ami késik, nem múlik.
Amúgy meg pont a lényeget nem írtad le. Mikor kezdted el szedni, a menstruáció hányadik napján, mikor voltatok együtt, mikor végezted a tesztet. Így hogy segítsünk?
2/8 anonim válasza:
A fogamzasgatló megzavarhatja a hormonokat, de sokan terhesen is lesznek mellette. Miota szeded? Kell egy idő hogy hasson.
3/8 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, de teszt újra néhány nap múlva.
4/8 anonim válasza:
A teszt a hcg-t mutatja ki, az pedig csak terhesség ideje alatt termelődik, a hormonális fogamzásgátlótól NEM (teljesen más hatásmechanizmussal működnek). Ismételd meg a tesztet egy hét múlva.
Mondjuk ez lenne az igazi szívás, pont akkor üt be a krach ahogy elkezdted szedni a tabit 😂 A Sors tud fura játékokat űzni. T'dod hogy van ez, ha valaki gyereket tervez lehet évekig kefélnek, de eredmény semmi. Egyszer félredug valaki alkalmiban egyből szakad a gumi és befigyel a gyerek 😂
5/8 A kérdező kommentje:
mensi 2. napjan kezdtem el szedni. pont peteeresi ido szerint voltunk egyutt, nem tudom a gyogyszer mennyire zavart be. mensi 6. napjan vagyok holnap tesztelek
2023. márc. 8. 08:13
7/8 anonim válasza:
Ez elég nagy valószínűséggel terhesség lesz. Ilyen hamar nem hat a tabletta.
8/8 anonim válasza:
Nem véletlenül mondják hogy célszerű kivárni az első teljes levél végig szedését... nem mindenkinek "szabályszerű" a peteérése, hogy napra pontosan kiszámolható legyen. Pár szemtől senki sem várjon csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!