Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használ valaki Rossmann-os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használ valaki Rossmann-os (Preventivo) óvszert?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok?

Mennyire "észrevehetetlen"?

Gyakran szakad?

Mert szeretnénk ilyet használni,ha jók a visszajelzések,mert elég olcsó,stb. (asszem 800ft körül van és 12db-os)

Csak bizonytalan vagyok,mert kevésbé ismert márka és lehet hogy nem is olyan jó a minősége.

Köszi előre is az infókat

2010. okt. 6. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a preventivobol egy nem szakadt el,lekopogom..pedig több éve hasznalom!!elötte masculant hasznaltam, ami viszont folymatosan szakadt.eleve sztem a masculan kis méretű.
2016. szept. 1. 19:08
 12/15 tcsehi ***** válasza:
94%
Eddig a Preventivo a kedvenc!!! Sokkal élvezhetöbb benne a szeretkezés, mint a LifeStyles-al és ezt a volt párom is megerösítette :)
2017. márc. 8. 20:04
 13/15 anonim válasza:
szerintem jó, volt hogy 5 dobozzal vettem amikor akciós volt.Minden márkában mindig van selejt ami elszakad, ezért kell cserélni ha szarul sikerült feltenni, meg én alapból óránkét cserélem. Inkább a 100ft gumiból használok többet, minthogy perkáljam az esemény utánit (én az extra large-ot használtam, szomorúságomra már nem nagyon kapni)
2018. febr. 23. 16:56
 14/15 anonim válasza:
25%
ne vegyetek, nagyon szar, tobbszor is hasznaltuk a baratommal nem is csinaltuk durvan es mindenegyes alkalommal KISZAKADT
2021. szept. 6. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Preventivo feelings 4-ből 3 kiszakadt az ízesítettek nem.
márc. 29. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!