Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ valaki Rossmann-os (Preventivo) óvszert?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?
Mennyire "észrevehetetlen"?
Gyakran szakad?
Mert szeretnénk ilyet használni,ha jók a visszajelzések,mert elég olcsó,stb. (asszem 800ft körül van és 12db-os)
Csak bizonytalan vagyok,mert kevésbé ismert márka és lehet hogy nem is olyan jó a minősége.
Köszi előre is az infókat
2010. okt. 6. 12:49
11/15 anonim válasza:
Nekem a preventivobol egy nem szakadt el,lekopogom..pedig több éve hasznalom!!elötte masculant hasznaltam, ami viszont folymatosan szakadt.eleve sztem a masculan kis méretű.
12/15 tcsehi válasza:
Eddig a Preventivo a kedvenc!!! Sokkal élvezhetöbb benne a szeretkezés, mint a LifeStyles-al és ezt a volt párom is megerösítette :)
13/15 anonim válasza:
szerintem jó, volt hogy 5 dobozzal vettem amikor akciós volt.Minden márkában mindig van selejt ami elszakad, ezért kell cserélni ha szarul sikerült feltenni, meg én alapból óránkét cserélem. Inkább a 100ft gumiból használok többet, minthogy perkáljam az esemény utánit (én az extra large-ot használtam, szomorúságomra már nem nagyon kapni)
14/15 anonim válasza:
ne vegyetek, nagyon szar, tobbszor is hasznaltuk a baratommal nem is csinaltuk durvan es mindenegyes alkalommal KISZAKADT
15/15 anonim válasza:
Preventivo feelings 4-ből 3 kiszakadt az ízesítettek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!