Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mikor kezdjem?
Ma voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátló váltás miatt.
A doki azt mondta, szedjem végig ezzel a levéllel a mostanit, tartsam meg a 7napos szünetet, utána kezdjem el az új gyógyszert. 1 hónapig védekezzünk máshogy.
Most olvasom a betegtájékoztatót, ebben pedig azt olvasom, ne tartsak szünetet a 2 gyógyszer közt, ahogy a régi elfogy, másnap kezdjem az újat. Elsö szemtől véd.
Most akkor mikor kezdjem el?
1!
"Már ha tényleg orvos mondta"....
Leírtam, hogy tegnap voltam dokinál, ő mondta. Akkor miért ne ő mondta volna?! Nem a boltos erzsikével beszélgettem erről és írta ki nekem a receptet 🤦♀️
De köszi
Hol olvastad, hogy felül akarom bírálni?!
Csak nem értem, hogy a doki miért mondta ezt, amikor a betegtájékoztatóban meg más van.... amit a dokinál "joval nagyobb" emberek talaltak ki....
Gondoltam hátha van itt valaki, aki ilyent szedett, tudna segítséget adni. De ne haragudj, hogy mertem kérdezni 🤦♀️
megbocsátom, mert nincs hozzád kedvem.
Hol olvastad, hogy felül akarom bírálni?!: amúgy itt olvastam: Most akkor mikor kezdjem el?
a szavak jelentését nem kezdem el magyarázni részemről ennyi. persze azzal nincs baj ha érdeklődsz a témában
Most akkor mikor kezdjem el? szóval nem vagy biztos abban mikor kezd. ezt jelenti a mondat. ami meg azt jelenti, hogy nem fogadtad el 100% amit az orvos mond. kajakra magyaráznom kell a szavakat amiket leírsz. hívd fel. bár inkább ne tudja hogy kételkedsz a hozzáértéséhez. nekem nem az a baj hogy kételkedsz. hanem hogy tagadott. és még engem próbálsz ilyen embernek beállítani. minden szavam helytálló, te alátámasztottad, és ahelyett hogy beismernéd, és ezek után semmi gond nem lenne a kérdésel. játszod a hülyét, csak hogy nehogy el kelljen ismerned hogy igazam volt. erre értettem, hogy sok itt a sötét.
Most akkor mikor kezdjem el? általános szint a szöveg értelmezése. pedig ez nem bonyolult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!