Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a fogamzásgátló szedéséről?

Figyelt kérdés
Én voltam nőgyógyásznál mert rendszertelen a menstruációm és felirt rá fogamzásgátlót. És bizonytalan vagyok mert sok rosszat hallottam, hogy például meg fogok hizni patanásos lesz a bőröm stb. Ez valóban igaz?
2023. márc. 1. 16:39
 1/5 NTBS ***** válasza:
Férfi vagyok. Szerintem esetedben indokolt, mert az orvos írta fel és nem te kérted, mert a pasid nem hajlandó gumit húzni.
2023. márc. 1. 17:03
 2/5 anonim válasza:
#1! A tünetek attól még kijöhetnek rajta:)
2023. márc. 1. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A fog.gátló soha sem megoldás a rendszertelen menstruációra, lehet hogy elfedi a tüneteket de amikor abbahagyod ezerszer rosszabb lesz.

Hormonproblémád van, ki kell vizsgálni, hogy mi a baj, nem leállítani tablettával a problémás ciklusodat. Sajnos nagyon elavult a témában a legtöbb nőgyógyász, ráadásul a hormonok inkább endokrinológia terület.

2023. márc. 1. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem túl van parázva a mellékhatás része. Lehetnek neki igen, mint mindennek. De akkor is lehet váltani ideálisabbra. Ha meg végképp nem válik be a kombinált tabletta,van még nagyon sok egyéb módszer. Annyit tudomásul kell venni, hogy ha gyógykezelésre kapod valami miatt, akkor ez csak tüneti kezelés. De van, hogy az is sokat számít. Rosszabb meg nem lesz utána. Maximum átmenetileg, míg kívül hatóanyag. De ez 1-2 hónapnál nem több
2023. márc. 8. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Másfél éve hagytam abba a fog.gátlót és még mindig súlyos bőrproblémáim vannak. 1 év volt mire rendeződött a menstruációm, ebből fél évig egyszer sem jött meg. Szóval az az egy két hónap inkább egy két év...
2023. márc. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!