Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok a spirált fel teszik ilyen korban? Milyen érzés? Fájdalmas ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 00:05
1/4 anonim válasza:
Nem lesz kellemes, de hamar megvan és 3 évig kiiktatja a menzeszt is! Kényelmes, praktikus, nincsen mellékhatása. Pár perc kellemetlenség lesz azért.
2/4 anonim válasza:
Azért ez nem mindenkinél így van,ahogy az 1es írja.
Én nem rakattam fel, maradtam a gyógyszernél, mert a közeli rokonságomban ketten is felrakatták, és nem lett jó vége. Gyulladást okozott, folyamatos köztes vérzésük volt, és van akinek le is esett.
Persze van akinek jó, de mindenki más.
A legjobb ha az orvosoddal beszéled meg mit javasol, és ő mindenről tájékoztat.
3/4 anonim válasza:
nekem el kellett múlnom 30-nak, mire hajlandóak voltak felrakni
4/4 anonim válasza:
2-es válaszoló! Van hormon tartalmú es hormon mentes spirál is! A hormonmentesnél szokott a gyulladás inkább előfordulni. Ma világ vezető szaklapjai ( pl uptodate) a tiniknek is az IUS-t javasolja az óvszer mellett elsődlegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!