Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történhetett baj?
Figyelt kérdés
Előzményként leírnám, hogy január 27-én mélyvénás trombózissal kerültem kórházba és el kellett hagynom a fogamzásgátlót (még 3 tabletta maradt hátra, de azokat ugye mar nem szedhettem be), az orvosom azt mondta, hogy óvszerrel védekezzek, ez így is történt tegnap este. Mikor a párom elélvezett rögtön jeleztem, hogy kifolyt valami, mert éreztem a fenekemnél. Azt mondta a heréjénél érzi, hogy nedves, rögtön megnéztük, a gumi nem volt elszakadva, csak az én nedvem és a síkosító volt rajta, sperma nem. Lehetséges, hogy az óvszer tövénél kifolyt. Odanyúltam a fenekemhez, ahova folyt, fehér színű volt és meg is ijedtem. Megnézett engem odalent is, nem látta, hogy sperma lenne a külső nemi szervemen (na meg széthúzta a kisajkakat és ott se látott fehér folyást) . A mosdóban is megnéztem, át töröltem magam, én sem vettem észre bármi furcsát, csak az ijedtség volt rajtam. Azt tudom, hogy szex közben a női nedv összesűrűsödik, nehéz megállapítani, hogy női vagy férfi ejakuláció e. Mindig odafigyelünk a védekezésre, főleg így, hogy nem szedek fogamzásgátlót. De azért rákérdezek, aki járt így, hogy kell aggódnom vagy vegyek e esemény utánit? Ma megyek nőgyógyászhoz, természetesen el fogom mondani, mi történt, de a saját megnyugtatásom érdeke is kellően számít. Egy hét múlva jönne meg. Előre is köszönöm szépen a rendes válaszokat! :)2023. febr. 20. 14:00
1/7 anonim válasza:
Elvileg nem lehet baj. Ha került is beléd sperma sem biztos hogy teherbe is esel. Nálunk se jött össze anno :)
De azért figyelj oda hogy megjön e :)
2/7 anonim válasza:
Az nem biztos hogy belőle jött az a fehér. Jöhetett belőled is
3/7 anonim válasza:
Nagyon paranyi az eselye a teherbe esesnek, meg akkor is, ha ralott direktbe a puncidra. A spermium eleg hosszu utat kellene megtegyen a mehig, ami azert is nehez, mert a puncid valadekot termel is az kifele folyik, nem kintrol befele. Elvileg van ra esely, foleg ha bedorzsolod a spermat valamivel a vaginadba, de 10 ezer ilyen esetbol egyszer, ha teherbe esik valaki
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Ment a zöld pipa. :)
2023. febr. 20. 15:52
6/7 A kérdező kommentje:
Elmesélem az orvosnak a dolgot és az alapján döntök. :)
2023. febr. 20. 16:39
7/7 anonim válasza:
Remélem minden ok lesz! Szép napot! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!