Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis időzavarban vagyok. Akkor ez most 12+ vagy 24 óra csúszás?
Figyelt kérdés
1 éve szedek fog.gátót. Mindig 3 és 4 óra között vettem be délután, azonban az elmúlt 2 hétben kül okok miatt kb. este a 10 és 11 körüli órákra tolódott. Tegnap elfelejtettem bevenni. Ma pótoltam fél5kor (reggel)
Akkor ezt most úgy számoljam h több mint 24 órát tolódott,vagy csak kicsit többet mint 12?:D
Igazából lényegtelen,mert baba veszély nem áll fent, a 7 napos kiegészítő védekezés meg lesz..csak érdeklődnék:)
2010. okt. 5. 05:48
1/3 anonim 

válasza:

én ilyenkor 12nek számolom és pl: a csütörtökit veszem be pénteken :) De többet próbálj meg nem késni!
2/3 Tündérke89 válasza:
Kedves kérdező! Ha az elmúlt 2 hétben este vetted be, az akkor kb 7 órás késének számít. Teljesen ártalmatlan, velem volt, hogy elfelejtettem bevenni, és egyszerre kellet a kettőt, de nem paráztam. Ha egy éve szeded, akkor nem 12 óra alatt ürül ki a szervezetedből. Úgy érzem, páran túlkomplikálják ezt. Ismerősöm jó pár évig szedett, és 7 hónappal a tablettaszedés befejezése után esett csak teherbe. Hozzáteszem aktívan próbálkoztak:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos infót mindkettőtöknek!:)
Kedves 2. válaszoló: Igazad van, tényleg (nem) kicsit túlkomplikálom:D De inkább utánanézek,aggódok,meg értetlenkedek,mint sem az a tábor aki meg félvállról veszi a védekezés témát:) 19L
2010. okt. 5. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!