Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bejön a naptárrendszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a naptárrendszer?

Figyelt kérdés

A pasim nagyon a naptárrendszer mellett áll...Én nem nagyon rajongok az ötletért mert félek hogy teherbe esek...Nektek vannak tapasztalatotok vagy véleményetek ezzel kapcsolatban? Ha van akkor jó lenne ha leírnátok! :)

Köszike előre is :)

2010. okt. 4. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
egy nő bármikor teherbe tud esni
2010. okt. 4. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

mármint a naptár módszer.. :)

nem biztonságos!! az orgazmustól is történhet peteérés, magyarul ha neked is jó a szex, akkor még több esély a terhességre, de mellesleg orgazmus nélkül is bármikor teherbe eshetsz!

2010. okt. 4. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán van olyan nő, akinek annyira pontos a peteérése, hogy biztonságosan tudja használni ezt a módszert. Én nem mennék bele, ha nem szeretnél babát, akkor szerintem te se tedd.
2010. okt. 4. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a horoszkópra is bizhatná a terhességed.Vagy az esti imára.Vagy a farkasemberes teliholdra.

Nő létedre még te is okosabb vagy nála.Furi...

2010. okt. 4. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
A naptármódszer a legnagyobb hülyeség! :) Az is jobb védekezés ha szex közben arra gondolsz, hogy nem szeretnél babát...
2010. okt. 4. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Háát ha azt vesszük,hogy nekem mindig a 20. napon van a peteérésem a 14. helyett, akkor elég kockázatos!Próbáljatok esetleg ovulációs tesztet vagy mikroszkópot megszakítással!Esetleg pharmatex...
2010. okt. 5. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:

9% esélyed van, hogy 1 év alatt teherbe esel. Ennyi a naptármódszer pearl indexe.

Azt jelenti, hogy 100 nő közül 9 teherbe esik 1 éven belül. Minden 11. nő.

Tabival ez 0,1% (1000 nőből 1), óvszerrel 3% (100-ból 3), megszakítással 38% (minden harmadik nő!).

2010. okt. 5. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!