Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihagyok 1szemet hónap végén abból lehet gáz?
Olvastam csomó oldalon, de mindenhol mást írnak, hogy lehet hogy csak előbb jön meg, mert ez lenne az első eset fontos sportverseny miatt kellene h hamarabb elmúljon de ha nagyobb lehet a baj inkább megyek úgy h megvan.Csak hát hosszú őt buszozás meg minden nem hinném h majd miattam állunk meg csomószor főleg h páran vagyunk lányok :)
Na szóval a lényeg, hoyg attól még ugyanúgy védett maradok mensi után vagy akkor mivan? nemértem irjon aki tudja lécci
utolso együttlétkor még nemvolt hiba akkor most ezt tegyem?
3.héten:Abba kell hagyni a tablettaszedést a jelenlegi csomagból és 7 napos szünetet kell tartani. A szedési szünet idejébe bele kell számítani azokat a napokat, amikor tablettát hagyott ki. A szünet után a szedés folytatható a következő csomaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!