Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet fogamzásgátlót használni?
Bocsánat, de elég kezdő vagyok a témában és nem igazán tudok erről semmit, hány éves kortól lehet és milyet?
Olvastam olyat hogy az esemény utánit vény nélkül ki lehet váltani, de egy lány akitől segítséget kértem azt mondta hogy előtte fel kell hívni a gyógyszertárat meg hogy a fiú nem veheti meg. Mindegy kicsit össze vissza mondott mindent, tehát a kérdés az lenne igazából hogy hogy zajlik ennek a menete meg lehet e venni meg ki veheti meg és fel kell e előtte bárkit hívni?
A fogamzásgátló és az esemény utáni nem egy és ugyanaz.
Az esemény utáni és a fogamzásgátló is vényhez kötött, nem lehet anélkül megvenni. Az esemény utáni tablettát a nőgyógyászati ambulancián lehet kérni abban az esetben ha például kiszakadt a gumi. Teljesen mindegy ki veszi meg, ha van recept kiadják. A fogamzásgátló tablettát pedig bármelyik nőgyógyász felírja vérvétel és nőgyógyászati szűrés után ha úgy gondolja hogy neked szabad szedned.
Ahogy mondták, a fogamzásgátló tabletta és az esemény utáni NEM UGYAN AZ. Ezt előttem le is írták, szóval nem részletezem.
Menj el szépen nőgyógyászhoz, mint minden igényes nő, és ő mindent el fog neked mondani. Csak normális vizsgálat után írnak fel bármit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!