Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escape esemény utánit vettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escape esemény utánit vettem be. Mennyi idő után csináljak tesztet?

Figyelt kérdés
Tehát másnap tudtam csak elmenni orvoshoz, így kb. 16 órával a történés után vettem be. Nem volt semmi mellékhatás, pedig nálam még a havi alkalmak is kész pokolként jelennek meg (mind fájdalomban, mind vérzésben, mind közérzetben). Most, pár nappal utána vérzek (ez fel is volt tüntetve mellékhatásként). Mikor csináljak egy tesztet, hogy biztos legyek, hatott-e a tabletta? Vagy majd a nőgyógyász úgyis mondja?
2010. okt. 4. 10:09
 1/4 anonim válasza:
nőgyógyhoz am is visszakell menned, de azt hiszem 2hét a beágyazódás...addig nem nagyon mutatja ki a teszt....de lehet h maradi vagyok..és ez nem így van már.
2010. okt. 4. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Két hét múlva reggeli vizeletből.
2010. okt. 4. 13:47
 3/4 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen hogy ugyanezt a gyógyszert kellett beszednem és semmi gáz nem volt vele...hogyha 72órán belül beszeded akkor teljesen megbízható.

De ha nem bízol benne akkor a biztonság kedvéért menj el orvoshoz.

2010. okt. 4. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ha már beszedted, elolvashattad volna a tájékoztatóját. Gondolom a kérdezőnek volt annyi esze, hogy elolvasta, és abban látta, hogy csak 86%-ban használ.

Mint már írtam, aktus után két héttel első vizeletből tesztelj.

2010. okt. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!