Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik spirál a legjobb, ha egyáltalán van ilyen, amivel a jelzőszálat nem lehet érezni?
az elején mindig szúr, azt túl kell élned
utána megpuhul, és csak úgy érzed mint egy hajszálat, azt se mindig
Köszi! Akkor nincs különbség a gyártók között. És mi a véleményed/tapasztalatod arról, hogy hosszúra kell hagyni a szálat vagy rövidre kell vágni? Valaki azt írta, olyan rövidre vágatta, hogy csak altatásban lehet kiszedni, van aki szerint hosszúra kell hagyni, mert pont rövidre vágva szúr. Egyébként mennyi idő alatt puhul meg? Fene sem akarja összeszurkálni a farkát. :) Nem is értem, miért nem eleve puha. Van olyan, rendkívül vékony cérnám, amit el sem bírok szakítani, nagyon vékony, valami ilyen kellene sterilben.
Nekem ilyenem van, eddig bevált (1 éve van fenn). Nekem úgy tette be a doki, hogy nem lóg ki a jelzőszál. Azt mondta, így ha barátom érezne belőle valamit, akkor elmozdult, mert nem kéne kint lennie a szálnak.
31N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!