Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok?18L
Nem szemétségből. de kegyetlen ostoba voltál... ehhez a nőnek ragaszkodnia kell. igenis kell óvszer.. még csak 18 vagy basszus... Hát nemsokára 19 éves anyuka leszel! :/
24/f
1szer engem egy random csaj ezzel prankelt meg.. szólt 3 héttel utána (am kb ő akarta a szexet) "terhes vagyok úristen..." (este 11 40 kor -.- hétvégén )
Hajnali 2 ig ment taktikázás.. adtam neki tanácsokat.. megbeszéltük meg minden. Már ott tartott a dolog hogy mindent elintéztünk erre közli 2 óra 13 körül hogy " háhá vicceltem... am jól vagy?" -.-
Namost ez vagy ordas kamu (először "párom", aztán megerőszakolt?), vagy a kérdező olyan sötét, hogy a Negró világít a szájában.
Mi az, hogy nem hajlandó gumit húzni? Akkor nincs szex és pont. Pláne a szüzességet úgy éleszteni, hogy a megszakítás miatt is aggódj?
Komolyan, hol szeditek össze az ilyen önző parasztokat? Aztán meg sírtok, hogy minden pasi bunkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!