Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női meddővé tétel tapasztalatok?
Dehogy!
A petefészkek érintetlenül a helyükön maradnak. A hormonokat a vérkeringésbe adják le közvetlenül, ezért a petevezetékek átvágása nem érinti a menopauza idejét.
Nyilván ha valamit katasztrofálisan elbaltáz az orvos, akkor bármi megtörténhet, hiszem egy sima mandulaműtétbe, sőt, foghúzásba is halt már bele ember - de nem ez a jellemző.
folyt:
Ha viccesen akarnék fogalmazni, azt mondanám, hogy ennél már annak is nagyobb esélye van, hogy a műtőasztalra felpakolásod közben leejtenek, és begipszelt lábbal ébredsz :)
Szia.
Nekem két hónapja volt a műtét, laparoszkopos. Egyelőre annyi mellékhatását érzékelem, hogy menstruációkor sokkal jobban fáj a köldökömnèl és jobb oldalt alul lagyèkban - a két helyen ahol a vágás van. Gondolom ez még majd alakul ahogy meggyógyul minden.
A műtét után nekem semmi gondom nem volt, pár napig nem esett jól kiegyenesedni, de a varratszedèskor ez a rossz érzés azonnal megszűnt.
Hosszú távú tapasztalataim még nincsenek, de lelkileg el nem lehet mondani mennyire felszabadító érzés.
De tudtommal 35 év alatt vagy 3 vér szerinti gyerek híján nem csinálják meg itthon - bár magánklinikán lehet hogy nem foglalkoznak vele.
Ha van kérdésed, privátban is szívesen válaszolok.
Szerintem ez egy jó megoldás aki biztosan nem akar (már) gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!