Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik. Baba lehet a dologban? (Többi lent)
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A menstruációm mindig 28napos, pontosan jön meg . Legutoljára dec. 18-án jött meg, aztán dec. 24.-én múlott el. Mindig óvszerrel védekezünk, az nélkül behatolás sosem történt, aztán leellenőrizzük és hiba még sosem volt rajta és mielőtt elmegy ki is veszi belőlem óvszerestől . A párommal Dec.26.án - 2x, dec. 31.én - 1x,január 7-én -3x,január. 12.én -2x. voltunk együtt. Az összes alkalomkor elment, de nem bennem, hanem amikor érezte kivette óvszerestől. De történt olyan, hogy a nemiszervét hozzá dörzsölte az enyémhez óvszer nélkül ,de nem történt behatolás ez alapján lehet szó a terhességről? Enyhe mell feszülést éreztem mielőtt megkellett volna jönni, de mégsem jött meg. Az elmúlt 1 hétben sokat stresszeltem. Tegnap kellett volna megjonni de nem jött még mindig meg , nagyon félek, hogy baba van a dologban, mert még nem szeretnék. Tegnap óta sokat járok pisilni, de lehet, hogy már az idegességben is. Van ok az aggodalomra? Mikor tesztelhetek
Nem hinném, sok mindentől késhet. Nekem is nagyon pontos ciklusom van, de egyszer még az is előfordult, hogy a stressz miatt (vizsgák) teljesen kimaradt.
Valószínű pár nap múlva megjön, de minél jobban idegeskedsz, annál később fog.
2023. jan. 16. 08:11
2/9 anonim válasza:
"nemiszervét hozzá dörzsölte az enyémhez óvszer nélkül ,de nem történt behatolás ez alapján lehet szó a terhességről?". Nagyon kicsi az esélye, hogy ettől valaki terhes legyen.
"Az elmúlt 1 hétben sokat stresszeltem". Szerintem ez miatt késik most. Nekem is szokott amikor idegeskedem...
2023. jan. 16. 08:12
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Próbálok akkor megnyugodni.
2023. jan. 16. 08:13
4/9 anonim válasza:
1 napja késik a menstruációd, mit idegeskedsz? Aktus után 7-10 nap múlva már a teszt kimutatja a terhességet.
2023. jan. 16. 08:13
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Eléggé parázós típus vagyok, azért is idegeskedek
2023. jan. 16. 08:16
6/9 anonim válasza:
Én is ilyen félős vagyok, de azt tudom mondani hogy ne aggódj, nem lehetsz terhes.
Biztos hogy ma vagy a napokban meg fog jönni, csak nyugodj meg, mert szerintem már inkább az miatt nem tud. 😅
2023. jan. 16. 08:55
7/9 anonim válasza:
Ha a ciklusod mindig pontos, akkor éppen elsején volt ovulációd, vagyis a 31-i aktus tökéletes babacsináló lehetett volna. Az utána következőknél már nem voltál termékeny állapotban. Mivel ma 16-a van, megtermékenyülés esetén már termelődik a hcg hormon amit a teszt kimutat, vegyél egyet és kiderül minden. Véleményem szerint amúgy nem vagy az, sőt még túlzás is a gumival is kivenni a végén, sokkal élvezetesebb ha egymásban vannak a szerelmesek a csúcspont idején. A hozzádörzsölés meg kb semmi. Ember úgy még nem esett teherbe soha...
2023. jan. 16. 10:18
8/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére már megjott. Köszönöm szépen a segítséget mindeenkinek
2023. jan. 16. 11:36
9/9 anonim válasza:
Az ember nem egy robot, nem egy automata - a ciklus ezernyi okból csúszhat, front, stressz akármi. Ha végig rajta volt az óvszer, nem szakadt ki akkor NEM vagy terhes nyugi!
Kívülről akár rá is verheti, vagy egy vödörrel ráönthetnének nem leszel terhes. A spermiumsejt nem egy alattomos hosszútávkúszó hogy végigmásszon a hüvely - számára nem túl barátságos PH-jú - közegén és még onnan tovább a "célig". Közvetlenül a méhszájra kell kerülnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!