Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek, hogyan szokjuk meg az óvszert?
Lejárt a spirálom, és már nem akarok újat, ezért szeretnénk átállni óvszerre. De ennyi év natúr szex után nagyon nehéz.
Olyan gumi-érzés nekem, ki is szárít, neki pedig sajnos nem marad igazán tartósan kemény benne a farka, ezért néha le is csúszik... Gyűlölöm. És persze ez egy ördögi kör, hogy így állok hozzá, hisz elöre aggódok, hogy most megmarad-e az erekciója, stb..
Meg lehet szokni?
Tippek esetleg?
Valamint az se mindegy egyáltalán hogy milyen óvszert használtok.
Próbáljatok ki minél többet, melyik jön be.
Lehetőleg a vékonyabb és nem ribbed felületű fajtát.
A Durex Real feel megér egy próbát az ára ellenére.
Uhh, én képtelen voltam megszokni. Kidörzsöl, büdös, illetve én szeretek aktus közben váltani orálra pl, de gumit nyilván nem szopogatnék...
Úgyhogy én a végleges megoldást választottam, elköttettem a petevezetékeket, nem tudom, ez nálad opció-e.
Nem. Szerintem másként működök mint az átlag. Nekem nem megy a folyamatos ingerlés. Ha az történik az első 30 másodperc okés, utána visszazuhanok a nullára. Nekem ilyen szakaszos, csak úgy érünk célt. A kézimunkánál is az van hogy 1 perc meló, 1 perc szünet. Lehet hogy nem vagyok egyedi eset, sajnos nálam nem működik a rajt-cél technika.
Gumiba ráadásul semmit sem érzek, csúnyán fogalmazva olyan minthe egy meleg radiátor mellett a levegőt dugnám. Nagyon nem örülök neki, de ezzel kell együtt élnem. Gumi nélkül sokkal jobb, de a feleségem retteg a terhességtől, bár már van gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!