Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tippek, hogyan szokjuk meg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, hogyan szokjuk meg az óvszert?

Figyelt kérdés

Lejárt a spirálom, és már nem akarok újat, ezért szeretnénk átállni óvszerre. De ennyi év natúr szex után nagyon nehéz.

Olyan gumi-érzés nekem, ki is szárít, neki pedig sajnos nem marad igazán tartósan kemény benne a farka, ezért néha le is csúszik... Gyűlölöm. És persze ez egy ördögi kör, hogy így állok hozzá, hisz elöre aggódok, hogy most megmarad-e az erekciója, stb..

Meg lehet szokni?

Tippek esetleg?

2023. jan. 11. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencsés visszaállni a gumira, de nem lehetetlen. Sajnos az óvszerre való visszatérés óta nálunk a síkositó a szex alapkelléke lett, időnként menet közben is megállunk újrasíkositani. Merevedési probléma ellen meg az a megoldás nálunk, hogy csak akkor rakjuk fel a gumit, akkor már teljesen keményen áll, mivel csökkenti az ingereket, félkeményen kár felhúzni, mert csak rosszabb lesz. Valamint szex közben se állunk meg, ha nem muszáj, mert a gumi miatt könnyebben lankad. Esetleg egy péniszgyűrűt kattintsatok fel még mellé, hátha segít a merevségen. Sok sikert!
2023. jan. 11. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valamint az se mindegy egyáltalán hogy milyen óvszert használtok.

Próbáljatok ki minél többet, melyik jön be.

Lehetőleg a vékonyabb és nem ribbed felületű fajtát.

A Durex Real feel megér egy próbát az ára ellenére.

2023. jan. 11. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, én képtelen voltam megszokni. Kidörzsöl, büdös, illetve én szeretek aktus közben váltani orálra pl, de gumit nyilván nem szopogatnék...

Úgyhogy én a végleges megoldást választottam, elköttettem a petevezetékeket, nem tudom, ez nálad opció-e.

2023. jan. 13. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet szokni, az én barátomat is rákellett szoktassam, mert előtte csak gumi nélkül csinálta az exével. Amit mi csináltunk, a durextől vettük a szuper vékonyat és ritkábban szexeltem vele, így viszonylag hamar alkalmazkodott a gumihoz az elején, szintén voltak merevedési problémák olyankor csak kiszálltam belőle és felszoptam aztán vissza megint.
2023. jan. 15. 23:30
 5/11 NTBS ***** válasza:
Gyakoroljatok sokat. Csak merev péniszre húzzátok.
2023. febr. 21. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Vegytek ilyen gumit: [link]

A Durex és társai azok nem jók, de cserébe jó drágák.

2023. febr. 22. 06:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Én gumiba nem tudok elmenni, 5 perc után már semmit sem érzek. Sajnos nálunk is a gumi játszik, 10 perc után kiveri kézzel, viszont én ezt már nagyon gáznak érzem.
2023. febr. 22. 18:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolso: korulmetelt vagy?
2023. febr. 22. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem. Szerintem másként működök mint az átlag. Nekem nem megy a folyamatos ingerlés. Ha az történik az első 30 másodperc okés, utána visszazuhanok a nullára. Nekem ilyen szakaszos, csak úgy érünk célt. A kézimunkánál is az van hogy 1 perc meló, 1 perc szünet. Lehet hogy nem vagyok egyedi eset, sajnos nálam nem működik a rajt-cél technika.

Gumiba ráadásul semmit sem érzek, csúnyán fogalmazva olyan minthe egy meleg radiátor mellett a levegőt dugnám. Nagyon nem örülök neki, de ezzel kell együtt élnem. Gumi nélkül sokkal jobb, de a feleségem retteg a terhességtől, bár már van gyerekünk.

2023. febr. 22. 18:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Miert nem hasznaltok spiralt?
2023. febr. 23. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!