Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be vehetem az esemény utáni tablettát?
Figyelt kérdés
3hónapja volt császármetszéses szülésem ennek ellenére is be vehetem vagy kérdezzem meg az orvosomtól? Tapasztalatok az alkalmazása után? Tegnap történt a "baleset", de úgy tudom 3 napig lehet alkalmazni.Volt már valakinek valamilyen mellékhatása utána?2023. jan. 9. 22:59
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen kérdezd meg az orvost. Eleve, honnan van esemény utánid, ha nem voltál orvosnál?
2/4 A kérdező kommentje:
Szlovákiában nem vényköteles
2023. jan. 9. 23:10
4/4 anonim válasza:
Beveheted. Akkor lenne kerülendő az alkalmazása ha más hormontartalmú készítményt szedsz, vagy 6 hónapon belül vettél volna már be (vagy fennáll a trombózis kockázata). Holnap reggel mielőbb kérdezd meg a kezelőorvosod és ne várj vele túl sokáig. Minél később veszed be annál nagyobb a kockázata hogy nem hat.
Ja és konzultálj az orvosoddal a szopatás / esemény utáni "kölcsönhatásáról"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!