Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik óvszer jött be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Valaki használt esetleg a Lidlben kapható mondos márkájú óvszert? Sajnos nincs olyan sok pénzem hogy mindig markasat vegyek.2023. jan. 6. 21:06
2/5 anonim válasza:
Ha nincs pénzed ne csinálj ilyeneket, majd ha lesz, akkor esetleg. Ne ilyenen spórolj, én mindig a legdrágábbat veszem, mondjuk én meg is tehetem.
3/5 anonim válasza:
Én lányként sajnos egyáltalán nem bízok már az olcsóbb óvszerekben. :( Nekem a lidl-s óvszernek egyszer konkrétan leszakadt a teteje, vagyis inkább egyszerűen két darabbá lett. Azóta nem mertem, amúgy normál esetben 4 évig durexet használtunk (eleinte classicot, aztán véknyat), sose volt semmi baleset belőle.
Ha nem engedheted meg magadnak, mert valóban borzasztó drágák már az óvszerek, legalább nézzél rá menet közben néha, hogy egybe van e még, ha ki is szakad, elég látványos.
4/5 anonim válasza:
Kezdetek óta Masculant használok, eddig közel 9 év alatt sosem volt gond vele.
5/5 A kérdező kommentje:
Masculan XXL meg soha nem volt probléma vele
nov. 9. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!