Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A nagy liberális usában miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy liberális usában miért kötik a legtöbb államban az óvszer vásárlást 16-17-18 éves korhatárhoz?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

az USA európai mércével eléggé prűd társadalom, és közel sem mondható minden szempontból liberálisnak.

újat mondtam?

2023. jan. 6. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Csak magyar szemmel tűnik az USA liberálisnak. Nagyjából ugyanaz a helyzet ott, mint itt. Attól, hogy a média felfuttatja a nők, melegek jogait, attól a gyakorlatban még más a helyzet.
2023. jan. 6. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

#2 Nekem nem tűnik annak egyáltalán, ezt csak ők hiszik/hangoztatják magukról.

Az extrém idiotizmus nem liberalizmus.Magyarország sok tekintetben liberálisabb.

2023. jan. 6. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A liberalizmust ne keverjétek a demokráciával!

Amúgy meg ez itt a szex kategória😂

2023. jan. 6. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Miért, az illiberális Magyarországon hány éves korhoz kötik?
2023. jan. 6. 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
#4 Igazad van, de akkor is idióta dolog korhatárhoz kötni az óveszervásárlást.Az jobb ha terhes lesz?
2023. jan. 6. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
#6: miért, az a normális, ha a 13-14 éves gyerekek szexelnek, vagy mi?
2023. jan. 6. 15:18
 8/11 A kérdező kommentje:

7-es nyilván nem

de sok államban csak 17 éves kortól vehet

akkor most aki 15 évesen vagy 16 évesen akarja?

2023. jan. 6. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:

#8: nem, ez nem igaz. Nincs ilyen szabály, tudtommal egyetlen államban sem, a 17-es számot pláne nem tudom, honnan vetted.

Az USA-ban a legtöbb supermarketben, benzinkúton, drogériában árulnak óvszert, és semmilyen korhatárhoz nincs kötve.

A fogamzásgátló gyógyszerek igen.

2023. jan. 6. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Rákerestem, mert csodálkoztam volna, ha igaz a kérdés. Az USA-ban sincs korhatárhoz kötve az óvszervásárlás.

Viszont a beleegyezési korhatár eltér államonként, 16-18 év is lehet, ezzel keverhette a kérdező.

És elképzelhető hogy a kisboltban megkérdezi az eladó, hogy minek neked óvszer ha még nem is szexelhetsz, de nem tilos eladnia.

2023. jan. 6. 16:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!