Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy liberális usában miért kötik a legtöbb államban az óvszer vásárlást 16-17-18 éves korhatárhoz?
az USA európai mércével eléggé prűd társadalom, és közel sem mondható minden szempontból liberálisnak.
újat mondtam?
#2 Nekem nem tűnik annak egyáltalán, ezt csak ők hiszik/hangoztatják magukról.
Az extrém idiotizmus nem liberalizmus.Magyarország sok tekintetben liberálisabb.
A liberalizmust ne keverjétek a demokráciával!
Amúgy meg ez itt a szex kategória😂
7-es nyilván nem
de sok államban csak 17 éves kortól vehet
akkor most aki 15 évesen vagy 16 évesen akarja?
#8: nem, ez nem igaz. Nincs ilyen szabály, tudtommal egyetlen államban sem, a 17-es számot pláne nem tudom, honnan vetted.
Az USA-ban a legtöbb supermarketben, benzinkúton, drogériában árulnak óvszert, és semmilyen korhatárhoz nincs kötve.
A fogamzásgátló gyógyszerek igen.
Rákerestem, mert csodálkoztam volna, ha igaz a kérdés. Az USA-ban sincs korhatárhoz kötve az óvszervásárlás.
Viszont a beleegyezési korhatár eltér államonként, 16-18 év is lehet, ezzel keverhette a kérdező.
És elképzelhető hogy a kisboltban megkérdezi az eladó, hogy minek neked óvszer ha még nem is szexelhetsz, de nem tilos eladnia.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!