Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges a terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Majd’ 2 éve már, h megszakításos módon vagyunk együtt a férjemmel. Még nem szeretnénk babát, de ha becsúszna se lenne nagy baj, viszont ha választani kellene akkor még várnánk.

A ciklusom kaotikus, az utóbbi 1 évben a 28 napos ciklusom kitolódott 30 fölé is.

Körülbelül pont peteéréskor voltunk együtt a férjemmel ugyanúgy megszakításosan. Nem tudom miért, de elkezdtem parázni, hogy mi van ha most estem teherbe (pedig máskor is volt, h e tájban szeretkeztünk).

Minden menstruációra utaló tünetem meg van már napok óta, de semmi. Viszont minél többet olvasok a témáról, annál jobban hergelem is magam, hiszen sok helyen írják, h a terhességnek is szinte ilyenek az előjelei, valamint hogy a negatív tesztek is sok esetben nem reálisak). Most vagyok a 32. napomban, pénteken volt 2 hete az ovu.-m amikor együtt voltunk a férjemmel. Azt mondják az együttlét (ezáltal a megtermékenyülést) követő 10-12. napon már a teszt kimutatja ha terhesség van a háttérben (tudom, nem kőbevésett szabály). Pénteken csináltam is tesztet; negatív. Vasárnap reggelén is csináltam, szintén negatív. Ma reggel is (nem pont az első vizeletből) de ugyanúgy negatív. 10-es érzékenységű tesztek voltak.

Ma vagyok a 32. napban. Lehet hinni már ezeknek az eredményeknek, főleg ha ma is negatív 3 nap után is? Vagy még mikor teszteljek? A HCG szint ennyi idő alatt kimutatkozna már, nem?Egyébként még ma is erős mell-és derékfájdalmam van…

(Lehet valakinek ismerős a kérdés, de bevallom, h picit para vagyok :-))

Ne haragudjatok ha pánikszerű a kérdés, bár kicsit tényleg izgulok és már lehet ettől is késik.

Köszönöm a kedves és segítőkész válaszokat.

2023. jan. 2. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Rástresszeltél, ezért nem jön meg. Nekem 25 napos a ciklusom, de aznap, amikor meg kellett volna jönnie, már pozitív tesztem volt. Nyugodj meg, és nem lesz gond. Ha egy hét múlva sem jön meg, akkor keress fel az orvosod, lehet hormobzavarod is, amire a rendszertelen ciklus is utal.
2023. jan. 2. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyébként pont végig gondoltam a hónapomat: volt elég sok a stresszből, sokszor voltam olyan helyeken ahol fáztam és szerintem fel is fáztam…

De persze nem akarom úgymond magyarázni a bizonyítványt.

Köszönöm a válaszodat! Még talán holnap tesztelek egyet és ennyi.

2023. jan. 2. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno 24-30 napos ciklusaim voltak. Egyszer a 24. napon épphogy véres lett a wc papir, aztán nem volt folytatás. Másnap napközben, tehát nem is reggel ahogy kell, csináltam tesztet, es nagyon halványan ugyan, de ott volt a 2. csík.

Vagyis neked már mindenkepp ki kellett volna hogy mutassa. Ne izgulj, attol is késhet.

2023. jan. 2. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, h megosztottad a tapasztalatodat.

Volt már 1 évvel ezelőtt, h ennyit késett, akkor is rástresszeltem 😅 Elmentem dokihoz, vért vett, 2 napra rá meg a menzim is megjött és a vérvételeredmény is 😅

2023. jan. 2. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Kezd megjönni 😊 Még azért kivárom, ha a második hozzászólónak is csak “ijesztett” vérzése volt 😄
2023. jan. 3. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!