Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges a terhesség?
Majd’ 2 éve már, h megszakításos módon vagyunk együtt a férjemmel. Még nem szeretnénk babát, de ha becsúszna se lenne nagy baj, viszont ha választani kellene akkor még várnánk.
A ciklusom kaotikus, az utóbbi 1 évben a 28 napos ciklusom kitolódott 30 fölé is.
Körülbelül pont peteéréskor voltunk együtt a férjemmel ugyanúgy megszakításosan. Nem tudom miért, de elkezdtem parázni, hogy mi van ha most estem teherbe (pedig máskor is volt, h e tájban szeretkeztünk).
Minden menstruációra utaló tünetem meg van már napok óta, de semmi. Viszont minél többet olvasok a témáról, annál jobban hergelem is magam, hiszen sok helyen írják, h a terhességnek is szinte ilyenek az előjelei, valamint hogy a negatív tesztek is sok esetben nem reálisak). Most vagyok a 32. napomban, pénteken volt 2 hete az ovu.-m amikor együtt voltunk a férjemmel. Azt mondják az együttlét (ezáltal a megtermékenyülést) követő 10-12. napon már a teszt kimutatja ha terhesség van a háttérben (tudom, nem kőbevésett szabály). Pénteken csináltam is tesztet; negatív. Vasárnap reggelén is csináltam, szintén negatív. Ma reggel is (nem pont az első vizeletből) de ugyanúgy negatív. 10-es érzékenységű tesztek voltak.
Ma vagyok a 32. napban. Lehet hinni már ezeknek az eredményeknek, főleg ha ma is negatív 3 nap után is? Vagy még mikor teszteljek? A HCG szint ennyi idő alatt kimutatkozna már, nem?Egyébként még ma is erős mell-és derékfájdalmam van…
(Lehet valakinek ismerős a kérdés, de bevallom, h picit para vagyok :-))
Ne haragudjatok ha pánikszerű a kérdés, bár kicsit tényleg izgulok és már lehet ettől is késik.
Köszönöm a kedves és segítőkész válaszokat.
Egyébként pont végig gondoltam a hónapomat: volt elég sok a stresszből, sokszor voltam olyan helyeken ahol fáztam és szerintem fel is fáztam…
De persze nem akarom úgymond magyarázni a bizonyítványt.
Köszönöm a válaszodat! Még talán holnap tesztelek egyet és ennyi.
Nekem anno 24-30 napos ciklusaim voltak. Egyszer a 24. napon épphogy véres lett a wc papir, aztán nem volt folytatás. Másnap napközben, tehát nem is reggel ahogy kell, csináltam tesztet, es nagyon halványan ugyan, de ott volt a 2. csík.
Vagyis neked már mindenkepp ki kellett volna hogy mutassa. Ne izgulj, attol is késhet.
Köszi, h megosztottad a tapasztalatodat.
Volt már 1 évvel ezelőtt, h ennyit késett, akkor is rástresszeltem 😅 Elmentem dokihoz, vért vett, 2 napra rá meg a menzim is megjött és a vérvételeredmény is 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!