Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először szedek tablettát, és nem értem, hogy első levél, start,1,2,3 szem, addig oké, de onnan (4. -től) miért van kiírva a hétfő, kedd. Stb, majd utána újra csak számok. Nem csak elkezdem 1-nél, és szedem 21-ig?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 13:26
2/6 anonim válasza:
Fúú..hát én ezt nem értem. Vagy számoknak kellene kenni, és egy külön sornak napokkal, amin be tudod jelölni milyen napon kezdted (pl. Triregol), vagy csak napoknak (pl.Lindynette).
Milyet szedsz?
3/6 A kérdező kommentje:
novynette
2008. dec. 26. 14:01
4/6 A kérdező kommentje:
és tényleg úgy van,hogy az első 3 ki van írva számmal,de aztán 4-től kezdődik a napok jelzése is,de csak 7 nap,aztán újra szám és ennyi. de én ma elkezdem az 1-et akkor a 4. pont egybeesik a hétfővel,de ez csak hatalmas véletlen,mert ugye a gyártó nem tudja nekem mikor jön meg. és a leírásban sem találtam erre utalást. nem értem.
2008. dec. 26. 14:08
5/6 anonim válasza:
sztem szed nyugodtan ha pont úgy esik ünnepek után keresd fel a nőgyógyászt. mert én se értem :S
6/6 anonim válasza:
azert vannak az elejen a szamok, mert a menstruacios napokat jelzik..gndolom, ez nem valtoztat a tenyen hogy minden nap egy 21 napig, ez az osszes tabinal igy van. Kiveve a 28 naposak, en ilyet szedek, ott a szunetben is van tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!