Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most ez mi? Terhesség vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Terhesség vagy valami más?

Figyelt kérdés
Múltkor már írtam ide azzal a panaszommal, hogy 2 hónapja mindig pontosan 29 napra megjött (augusztusban 3.-án , szeptemberben pedig 1.-én) ám de részt vettem egy medencés partyn ahol a barátnőm és a barátja a medencében közösültek mi pedig fürödtünk még a vízben utána mit sem tudva a dolgokról de ezt már leírtam. Most azonban nem jött meg 29 napra sőt még ma sem jött meg. Tegnap nyomásra érzékeny volt a petefészkem de néha magától is megfájdult. A melleim fájtak de a havim akkor sem akar megjönni. Anyukám szerint felfázhattam vagy a sok stressz miatt késik. Orvoshoz nem akar elvinni mert szerinte kizárt a terhesség mert akkor nem jött volna meg rendesen meg ő biztos benne, hogy felfáztam. Szerintetek mi lehet ez? :S lehet köze a medencében maradt spermiumoknak ahoz hogy nem jön meg? :S ugye nem?
2010. okt. 1. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp sem lehetsz terhes, a spermák a vízben nem "bírják" :) anyudnak igaza lehet, nekem is a stressz miatt szokott késni, de nem sokára meg fog jönni valószínű, mert ha fájnak a melleid az jó jel.
2010. okt. 1. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
jó csak már lassan egy hete fájdogálnak és nem ugy ahogy szoktak meg ma már volt ilyen mensis hasfájásom de mégsem jött meg. egész nap volt hogy rámjött ilyen 5-10 percekre meg a hasam is jól meg van duzzadva ami meg biztos nem a terhesség miatt van.
2010. okt. 1. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
valszeg stressz. pl azon stresszelsz h nem jön meg. vagy bármi máson. ilyen nekem is szokott lenni.
2010. okt. 1. 19:47
 4/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor a terhességet kizárhatjuk? amúgy még csak 15 vagyok :S nem nagyon szeretnék 15 évesen anyuka lenni.
2010. okt. 1. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
mikor volt a medencés buli?
2010. okt. 1. 23:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Július 20. körül. augusztusban meg is jött pontosan a menzeszem meg szeptemberben is. csak most nem nagyon akar.
2010. okt. 2. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor tuti hogy kizárt a terhesség.
2010. okt. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!