Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évnél hosszabb párkapcsolatban élő nők! Hogyan akadályozzátok meg a nem kívánt terhességeket?
Mi megszakitással védekeztünk 6 évig, amig nem szerettünk volna babát. Mikor már nem védekeztünk, hamar összejött.
Nem mondom hogy mindenkinek beválik, de nekünk igen.
Még csak 9-10 hónaposak vagyunk, de
Tabletta. Randizási fázis közben felmerült és pár hete voltunk együtt mikor már megkeztem a szedését.
Nincsenek tüneteim, leszámítva persze a mentruáció megváltozását. Szóval nekünk bevált, de elég megosztó a téma.
Megszakitas!
1 eves a kislanyunk! 😅
Azota gumi
Szinten nem szedhetek gyogyszert
Ahha. Nagyon cuki a lányunk! :)
👨👩👧
6os voltam!
Egyebként, olvastam egy erdekes dolgot, de nem tudom, hogy kamu e!
A himivarsejtekben, mar kodolva van, h fiu lesz, vagy lány. Na most, a férfiak, gyorsabban usznak, de gyengébbek, ezert hamar meghalnak, (max egy napig maradnak eletben) mig a nőik, ugyan lassabbak, de erősebbek, tovább élnek 3-4 napig is eletben maradnak, mig odaernek a letesejthez!
Nem tudom, mi akkor pont menatruacio utan 1 nappal voltunk egyutt, amikor elvileg nulla az esély, utana pedig elutaztam, ezert 2 honapig nem, és tessék! Szoval nagyon nem 100%os a megszakitasos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!