Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek kissé száraz a puncija a gumitól, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Mindig gumiban szexelünk, a fogamzásgátló egyikünk szerint sem lenne jó ötlet. Punciba helyezhető spermaölő készítmények is szóbajöttek, még nem próbáltuk ki, de úgy tudom (lehet rosszul) hogy hosszú távon azt sem olyan jó használni. Spirál nem jöhet szóba. Ki mit tett hasonló helyzetben?2022. dec. 18. 14:36
1/10 anonim válasza:
Bekentük a gumit síkositóval, meg a hüvelyemet is
2/10 anonim válasza:
Legyen több az előjáték! Sikósitók, masszázsolajok beiktatasat javaslom!
4/10 anonim válasza:
Orális kényeztetéssel kell kezdeni
6/10 anonim válasza:
Előjáték!! Nagyon fontos :) Ne várd, hogy tocsogjon, ha nem teszel érte semmit. És most nem a csókolózásra gondolok, meg hogy adsz 3 puszit a nyakára :) Egy nőnek azért több kell mint nektek pasiknak. Kérdezd meg mire vágyik. :) vagy mi izgatja fel, ha magadtól nem megy :) minden jóindulattal :) Nem tudom mennyire vagytok fiatalok.. De egy tizen-huszon éves lánynál még nem lehet gond a nedvességgel, ha megfelelő pasi van mellette. A sikositoval ovatosan, mert hozzászokik és utána már azért nem fog nedvesedni. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Az elején mindig elég nedves, utána egy kis idő után elkezd kiszáradni. Lehet ennyi idő után már nem valami izgató neki gumival, végülis már évek óta minden héten többször így csináljuk. Amúgy huszonévesek vagyunk.
2022. dec. 19. 00:41
8/10 anonim válasza:
Akkor nézzetek jobban körül a fogamzásgátlási módszerek között :) a fogamzásgátló tablettát.. Én személy szerint nem ajánlanám. Mi 5 évig nem védekeztünk csak megszakitással. És a termékeny napokon kihagytuk az együtt létet, viszont ehhez baromira kell ismernie a saját testét. :) de nálunk gond nélkül bevállt. Első perctől így csináltuk. Csak észnél kell lenni. :)
9/10 A kérdező kommentje:
#8 igen, a tablettát mi se nagyon preferáljuk, én a megszakítást is rizikónak tartom, meg változó is hogy mikor jön meg neki, szóval szerintem lutri.
2022. dec. 19. 16:08
10/10 anonim válasza:
Akkor viszont marad a gumi.. De már azzal sokat tudtok segíteni rajta, ha menzesz után 6-8 napig nemhasználtok... Ha a ciklusa 28-33 nap közt van akkor azok biztonsagos napok, ha persze kihúzod időben. És nézzetek utána a spermaölős sikosítónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!