Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spirálról személyes vélemények?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spirálról személyes vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyerekek elött fogamzásgátlót szedtem 9 évig, imádtam. Semmi negatívumát nem tapasztaltam. Szülések közt is gyógyszer mellett döntöttem, olyant kaptam, ami szoptatás mellett szedhető. Hormonzavarom lett, egy babát el is vesztettünk.

1 éve szültem a másodikunkat, szoptatás alatt ismét egy 3.fajta gyógyszert kaptam, ez bejött. Szoptatást abbahagytam, "visszakaptam"a régi gyógyszerem, ezt 4 hónapja szedem.

Ezalatt 2x hüvelygombám lett, folyamat migrénem van front elött. Nagyon gondolkozok, hogy hosszútávon ez nem jó. Illetve nem tudok azóta megbízi a gyógyszerben. Minden hónapban rettegek, hogy véletlen se maradjak teherbe.

Eddig a spirál gondolatától is rettegtem, de egyre jobban szemezgetek vele.

Aki feltetette, meselne róla? Hogy a mindennapokban érzi-e, a szexnél nem befolyásol semmit? Hogy a vérzés hogy alakul azóta?

Illetve az sztk-ban ezt felteszik nekem? Milyen árban van egy ilyen?

Igazából minden érdekelne. (Tudom, tudom ott a net, de személyes tapasztalatokat szeretnék)

2022. dec. 13. 15:02
 1/3 he84 ***** válasza:
57%
Én úgy tudom a spoirál is lehet veszélyes, rák kockázatát növelheti, pláne rendszeres használat során. Így hát én nagyon nem javaslom, inkább használjon a párod óvszert. Remélhetőleg nem ő kényszerített bele az óvszer nélküliségbe kockáztatva az egészségedet,... Mert ha így van, akkor nem figyel oda és talán nem is szeret téged eléggé, már bocsi.
2022. dec. 13. 17:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Eddig 0 válasz.

Köszi a semmit

2022. dec. 13. 20:22
 3/3 he84 ***** válasza:
Nem 0 válasz, mert az is válasz, amit én írtam, az más kérdés, ha te nem veszed figyelembe és semminek tekinted,... Én is véleményt írtam le, észrtevehetnéd és mellette elmondtam mit miért javaslok stb.
2022. dec. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!