Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirálról személyes vélemények?
Sziasztok!
Gyerekek elött fogamzásgátlót szedtem 9 évig, imádtam. Semmi negatívumát nem tapasztaltam. Szülések közt is gyógyszer mellett döntöttem, olyant kaptam, ami szoptatás mellett szedhető. Hormonzavarom lett, egy babát el is vesztettünk.
1 éve szültem a másodikunkat, szoptatás alatt ismét egy 3.fajta gyógyszert kaptam, ez bejött. Szoptatást abbahagytam, "visszakaptam"a régi gyógyszerem, ezt 4 hónapja szedem.
Ezalatt 2x hüvelygombám lett, folyamat migrénem van front elött. Nagyon gondolkozok, hogy hosszútávon ez nem jó. Illetve nem tudok azóta megbízi a gyógyszerben. Minden hónapban rettegek, hogy véletlen se maradjak teherbe.
Eddig a spirál gondolatától is rettegtem, de egyre jobban szemezgetek vele.
Aki feltetette, meselne róla? Hogy a mindennapokban érzi-e, a szexnél nem befolyásol semmit? Hogy a vérzés hogy alakul azóta?
Illetve az sztk-ban ezt felteszik nekem? Milyen árban van egy ilyen?
Igazából minden érdekelne. (Tudom, tudom ott a net, de személyes tapasztalatokat szeretnék)
Eddig 0 válasz.
Köszi a semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!