Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet gumi nélkül?
Több csajjal csináltam ezt a fajta megoldást ÉVEKIG.
Soha egyik se lett terhes.
Sok ember mondhatja el magáról a világon, hogy ha a szüleik nem megszakításos védekezést használtak volna, ők most nem lehetnének itt XD
A nő akkor nem lesz terhes, ha nem él szexuális életet. Ellenkező esetben terhes lehet. Aki meg évekig/évtizedekig nem lesz terhes a megszakításos védekezés mellett, az amúgy sem egy könnyen teherbeeső típus, vagy annyira pontos a ciklusa, mint az atomóra, és erre figyelnek is.
Pont addig, amíg egyszer mégis terhes leszel.
Nekem a negyedik gyerekem fogant így. Pedig előtte évekig működött a megszakításos módszer. Gyűlölöm az óvszert, fogigátlót én sem akartam már szedni, úgyhogy én pl megműttettem magam, de ez nyilván fiatal korban nem opció.
Nem tudom hány éves vagy, spirál szóba jöhet? Ismerek olyat akinek 3 éve fent van, nem érez belőle semmit, nincs vele gondja és nyugodtan együtt lehet a párjával, ráadásul ugye hormonmentes
Én azt ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!