Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik biztonságosabb a fogamzásgátló vagy az óvszer?
betegség, vagy terhesség ellen?...
a választ már te is tudod szerintem
A 2ő egyszerre a legbiztonságosabb.
De sztem az óvszer mert az a nemi betegségegtől is véd, persze hosszútávon, párkapcsolatban nyugodtan használj fogamzásgátlót az is majdnem 100%osan véd.
Az óvszerben az a rizikós, hogy kiszakadhat. Ha kiszakad, még mindig ott a 72 órás, de az sem 100%-os.
A tabinál meg sosem tudhatod, hogy hat-e vagy sem. A guminál legalább látod, hogy kiszakad.
Viszont nagyon kell figyelni a szedésre. Ha kihagysz egyet, akkor kiegészítő védekezés kell, ha antibiotikumot szedsz, akkor is kiegészítő védekezés kell, ha kihányod, akkor is...
Véleményem szerint ha vki rendesen használja, akkor mindkettő biztonságos. De pearl index alapján a tabletta megbízhatóbb.
terhesség ellen a fogamzásgátló...ha jól szeded, 100%-os a védelem
de ugye az betegségek ellen nem véd...
lehet h a 2 egyutt a legbiztonsagosabb, de parkapcsolatban szerintem folosleges es tul koltseges.
ha alapbol szedsz fog.gatlot, alkalmi kalandok eseten mindenkepp szukseg van ovszerre.
azonkivul...az ovszernek nincsenek mellekhatasai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!