Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mért nem esik teherbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem esik teherbe?

Figyelt kérdés

Barátnőmel 8honapja vagyunk együtt.

S 3honapja csináljunk óvszer nélkül, egyszer se élveztem belé

De nem eset teherbe ez hogy lehetséges?

2022. dec. 7. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a nőgyógyásztól kérdezd meg... van akik bele is élveznek mégsem tudják összehozni a babát pedig elvileg mindketten termékenyek. Van a dologban egy jó nagy adag szerencse v. pech faktor is. A sors keze majd eldönti mikor - a szívás csak akkor van ha megszakítással csinálja valaki és mégis befigyel a két csík a teszten.

Egyébként Pearl-index, a megszakításosé 35% körül van. Azaz a megszakítással "védekezők" rendszeres nemi életet élők kb. 1/3-ánál történik fogamzás egy éven belül. Az hogy kire mikor mutat a véletlen meg sosem tudni előre.

2022. dec. 7. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

egyszer se élveztem belé

ezért.

2022. dec. 7. 20:06
 3/8 Krskrskrs ***** válasza:
53%
Mi is igy csinaljuk es 4 honap es meg nm lett terhes a csaj szerencsere
2022. dec. 7. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Tele vannak a rendelők megszakításos és naptár módszeresekkel. Meg sem kell szólalniuk látod a riadt, segítségkérő tekintetükön miért jöttek.
2022. dec. 7. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem élvezel belé és még azt kérdezed, hogyhogy nem esik teherbe? Anyám borogass. Szerintem inkább ne akarjatok még gyereket és jobb is, ha nem élvezel belé ennyi ésszel.
2022. dec. 7. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még lehet, hogy valaki ott nem termékeny.
2022. dec. 7. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

Több mint 10 éve csinálom megszakítassal, es nem lettem úgy terhes.

Ez a módszer sokkal jobb, mint ahogy itt állítják

2022. dec. 7. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

nem jobb mint ahogy "itt" állítják. Lehet azért nem esel teherbe 10 éve megszakítással, mert amúgy sem esnél teherbe valami miatt. A megszakításos közösülés nem minősül védekezésnek, eddig szerencséd volt

de kedves kérdező, őrülten szerelmes lehet az a lány ha 5 hónap után elengedte az óvszert és tablettát sem szed...

2022. dec. 9. 15:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!