Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása utani terhesség?
Eldontottem hogy abba hagyom a fogamzasgatlo szedés. 7 hónapg szedtem.November 9.en vettem be az utolsó szem tabit. Megis jött a megvonásos vérzésem .
Aztán november 23.dikan voltunk együtt a párommal védekezés nélkül. Pont ovuláció napján!
Ma pedig úgy ébredtem hogy a mellem nagyon fáj és nagyon érzékeny ,és n szúró alhasi fájdalmaim vannak de nem tart sokáig.
Lehet ez az első nem megvonasos vérzés tünetei?
Vagy lehet hogy terhesség ?
Egyébként olvastam olyat hogy valakinek megse jött az első nem megvonasos vérzés és terhes volt .
Ez lehetséges ?
Úgyértem nem lenne semmi baja a babának?
Nem. Ezek a hormonok nem fegyverek, nem ölik meg vagy deformálják a gyereket. Megeshet, hogy valaki egyből teherbe esik letétel után.
Viszont az, hogy nem jön meg az első nem megvonásos vérzés nem jelent instant terhességet. A hormonjaid össze vannak zavarodva, simán egy-két mensi kimaradhat.
Ha jol védekeztetek nem lehetsz terhes.
Bármikor fájhat a melled nem kell feltetlen hozza semien. Es igen lehet az elso tunetei de ossze is zavarodhat a mensid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!