Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
en nem szedek gyogyszert es egyutt voltam a parommal a menzeszem utan 10nappal tudom hogy nem bennem ment el de akor is bennem van a felelem hogy esetleg johetett belole elovaladek mert ugy hallotam attol is terhebe lehet esni es nagyon felek,viszont az aktus utan 2hetere voltam noi kivizsgalason,mar akor is megtudta volna mondani ha az lennek?vagy 2het utan meg nem?es megallapitotta hogy sok a folyasom es hogy bakteriumok vannak bennem.most 26an kellet volna megjonie a menzeszemnek es mar 4napja kesik de nem tudom mitol ettol e vagy attol hogy most influenzas vagyok vagy a bakteriumok vegett de viszont nem szedtem antibiotikumot meg cisztam is van ott lent,csak ma 30an kezdtem el hasznalni azokat a kupokat amiket kiirt a bakteriumokra.meg sosem kesett ennyit de meg csak barnazasom sincs es a melleim sem fajnak.nagyon felek,segitsetek.tanacsokat kerek.koszonom (25L)
2010. szept. 30. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ha van cisztád, akkor kimaradhat amiatt is. sőt, az influenza miatt is.
2010. szept. 30. 13:00
 2/6 Kriszti83 ***** válasza:
Aktus után 2 héttel talán csak ultrahangos vizsgálattal látszik a petezsák-ha van. Kértél ultrahang vizsgálatot?
2010. szept. 30. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Te idióta, ha tudod, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, miért nem vigyáztál? Másrészt ne már, hogy 25 éves vagy, ennyi IQ-ja inkább egy 15 évesnek van. Influenzára meg szedjél antibiotikumot, bakker!!! Sose múlik el!! Plusz vegyél egy terhességi tesztet MOST!
2010. szept. 30. 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:
igen kertem ultrahangos kivizsgalast is.2het utan mar megtudja allapitani?mert nemszolt errol semmit.
2010. szept. 30. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Millió ok miatt késhet, 4 nap még semmi. Azt sajnos nem tudom hogy látszania kellett volna az ultrahangon vagy nem, de szerintem nem valószínű a terhesség, ha nem élvezett beléd.
2010. szept. 30. 13:48
 6/6 Kriszti83 ***** válasza:
Fogantatás után 4 héttel már látszik a petezsák, 2 hetesen talán...ha nem kérdeztél rá, akkor nem biztos hogy egy ilyen pici magzatot észre vesz magától doki. Szerintem ne aggódj, inkább vegyél egy tesztet.
2010. szept. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!