Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mennyi az esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 10 napja pettingeltünk. Úgy történt, hogy olyan fél percig a péniszem hozzáért ott lent, de nem a hüvelyéhez. Legalábbis én nem emlékszem, hogy a hüvelyéhez ért volna, természetesen nem tettem be, nem volt rajtam gumi. Nem is mentem el előtte, tehát előváladék lehetett rajta, de más nem. Erre rá 10-12 perccel megujjaztam, de az is tartott kb 5-6 másodpercig.. Most azon izgulok, hogy vajon mehetett-e sperma az ujjazástól a hüvelyébe. Elvileg 9 napja kellett volna megjönnie, 9 napja érezte is, hogy meg fog jönni. De azóta semmi, egészen tegnapig, tegnap is érezte egy kicsit, és ma is de még mindig nem jött meg. Az elmúlt 3 hónapban sajnos többet sír mint nem, nagyon stresszes, erre is gondoltam, hogy lehet ezért késik.. De mégis bennem van egy kis félsz. Én izgulok igazán, ő nyugtatgat, hogy nincsen baj, de mégis nagyon izgulok. Szerintetek mennyi az esélye annak hogy terhes? Mondom, azt hiszem az elmúlt két hónapban is késett.. De nem ennyit. Szerintetek? Köszi előre is. (a lány 17 éves lesz)

18F

ui.: terhességi jeleket tudtommal nem produkál

2010. szept. 29. 20:48
 1/5 Moszuke ***** válasza:

na látjátok erről ugattam.. meg kell előzni az ilyen kérdéseket a túlzott felvilágosítás eszközével, de már késő:(

tudom hogy terhes a csajod mert én vagyok a fiad a jövőből.

apa, kérlek ne legyél ilyen hülye, és akkor később több zsebpénzt tudsz majd nekem adni. köszi!

a fiad

2010. szept. 29. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
komolyan válaszolj légyszi.. szerinted van esélye?
2010. szept. 29. 20:52
 3/5 anonim válasza:

Szerintem nem terhes ha valoban csak annyi tortent amennyit itt leirtal. Valoszinu, hogy a stressz miatt kesik, de lehet meg nem allt be a menzesze, ha csak 17 eves...

Lenyeg a lenyeg, szerintem nem terhes, de ha ez titeket megnyugtat, csinaljatok egy terhessegi tesztet, nem olyan ordongos dolog:)

Csak jokat!

2010. szept. 29. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

vegyetek egy terhességi tesztet és kiderül!

amúgy meg a menstruációt rengeteg tényező befolyásolja pl.:betegség,stressz,utazás stb.

szóval ne pánikolj inkább menjetek és vegyetek egy terhességi tesztet.

18/L

2010. szept. 29. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Manapság már egy uborkától is terhes lehet az ember lánya.

Ha nemi aktus nem történt(tehát nem tetted be a péniszed a hüvelyébe) nem lehet terhes.Ezt nekem nőgyógyász mondta.

2010. okt. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!