Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirált vagy rézgyöngyöt lehet érezni szex közben? Akik így védekeztek, mik a tapasztalatotok, vélemények?
Hú, bocsi, most látom, hogy rossz a kategória.
Bár amúgy ha már itt van: szülés után kb mikor lehet ezeket felrakni? 1 hetes a kisebbik lányom, az előző szülésemből kiindulva még sok-sok hónap, mire megint menstruálni kezdek, meg még több, mire kiszámítható is lesz a ciklus, és úgy tudom, ezeket a cuccokat menstruáció alatt helyezik fel. Akkor így szülés után mégis mi a folyamat? Meg kell várni, amíg megjön megint, és akkorra időzíteni? Vagy van valami varázslatos megoldás, ami így kikerüli a szülés utáni bizonytalanságokat?
Nincs menstruációhoz kötve??
Eleve menstruációkor teszik fel (4.-5. napon), hisz akkor még nyitva van a méhszáj.
Nemrég lett volna ilyen beavatkozásom, csak elhalasztottam. Eléggé átbeszéltük a dokimmal.
Menstruáció alatt teszi fel.
Én most rakattam fel 3 hete. A Menstruáció közepén a legjobb felrakni.
Nem lehet érezni szex közben.
Én előtte Nuvaringet használtam. Szülés után 6 hetes kontrollon fel is írta a kórházban a doki. De a betegtájékoztatóban benne van, hogy migrén esetén ellenjavallt. Nekem szülés után pár hónapig voltak migrénes rohamaim.
Most 6 hónapos a fiam, nemrég voltám rákszűrésen magán dokinál. Ő javasolta a spirált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!