Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hasmenésem volt a tabletta beszedése utáni 1 óra elteltével.
Figyelt kérdés
9 órakor vettem be a gyógyszer, és 10óra körül hasmenésem volt. Megnéztem a betegtájékoztatót, ott hányásra írják le mi a teendő. Hasmenés esetén is kell pótolni 12 órán belül a tablettát? És ha pótolom, akkor ugye 1 tablettával kevesebb lesz a levélben, ilyenkor mit tegyek? Szükséges pótolnom a szemet, vagy elég, ha 1 hétig (vagy esetleg több ideig) óvszert használunk kiegészítő védekezésként? Lindynettet szedek. Csak normális válaszokat légyszives.2010. szept. 28. 22:33
1/6 Moszuke válasza:
szerintem egy óra alatt nem esik át rajtad a gyógyszer. de majd valaki kijavít.
tehát: ne pótold. mert még az a tabletta ott van benned valahol.
SZERINTEM
2/6 anonim válasza:
kettő választásod van... vagy beveszel egy újat, vagy egy hét kiegészítő védekezés...az az igazság, hogy ha hasmenésed volt, akkor a gyógyszer nem szívódott fel. 3 órát szoktak írni, hogy annyi idő kell a felszívódáshoz. én az egy hetes kiegészítő védekezést javaslom, a biztonság kedvéért...
3/6 anonim válasza:
El sem jutott még a beleidig. És nem is ott szívódik fel. Ha biztosara akarsz menni, pár napig védekezz óvszerrel is, de szerintem teljesen felesleges.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megkérdeztem a nőgyógyászomat, ő azt mondta, hogy hasmenéssel nem ürülhetett ki belőlem a gyógyszer. De itt mindenhol azt olvastam, hogy igen :D Nem tudom mit higyjek :D De köszönöm a válaszokat :)
2010. szept. 30. 06:00
5/6 anonim válasza:
nyilván a nőgyógyi okosabb mint akik itt írnak neki, higgy. Egyébként sztem tök logikus, hogy a gyógyszer 1 óra múlva még a gyomrodban lubickol, szel lehetetlen kiüríteni egy ilyen hasmenéssel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2010. okt. 1. 05:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!