Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idővel a 72 órás fog. Gátló beszedése után jött meg a menzesze? FONTOS

Saját tapasztalat: nekem egyből,normális időben jött meg,semmi elérés nem volt,csak annyi,hogy nem 3,hanem 4 napig tartott.
Szerintem is tesztelj,az a tuti.Ha negatív,akkor csak várj türelmesen,meg fog az jönni :-))
Elég nagy adag hormont tartalmaz,ne szedd túl sűrűn(tudom,sablon duma,meg vannak "hibák" amikor kell)
Én is éltem vele,de csak 1x kellett.És bevált.
20/L
Köszi a válaszokat:)
Amúgy végigolvastam a tájékoztatót, és abban nem volt leírva, azért kérdezem.
És tesztet is csak 2 hét után érdemes csinálni, nem?

Sajnos nagyon stresszelős típus vagyok... :S
Ezekszerint a nőgyógyász-látogatással is érdemes megvárni a 12-13 napot?
Szija:)
Hát saját tapasztalat alapján nekemis 1szer kellet használni. Késett miatta másfél hetet de megjött rendesen és 1 hétig tartott. énis nagyon stresszelős vagyok és azért késett is szerintem... Most várom hogy másodjára megjöjjön de most is stresszelek szóval tuti hogy késni fog:S(ha hatott..De rem) Sok sikert!:)

Mondjuk várj 3 hetet, és aztán vegyél egy terhességi tesztet. A nőgyógyi ráér utána. De ha nega lesz a teszted úgyis lenyugszol annyira, hogy tuti megjön. :D
Egyébként én egyszer, olyan 17 évesen vettem be ezt a postinor tablettát. Többé nem állt helyre a menzi cilusom. Most 31 vagyok. valami kevésbé brutális fogigátlóban gondolkodj, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!