Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelő óvszerméret? A többi lent.
A hivatalos álláspont az, ha jól tudom hogy, meg kell mérni a kerületét és el kell osztani 2-vel és kijön a megfelelő óvszer méret.
Én megmértem , 150mm, azt elosztom kettővel, ugye az 75mm.
Olyan óvszer nincs, ami a legközelebbi az a My Size 72. Meg is vettem, kipróbáltam, hát mint tehénen a gatya. Nem csúszik le meg semmi extra. Viszont akkor nem jó a képlet. Mert vagy 64 vagy 69-es kellett volna vennem.
Nem is beszélve arról hogy a 14cm hosszú cerkám végén ott figyel egy csomó felgöngyölődve, mivel 20+cm hosszura tervezték.
Van olyan óvszer ami vastagra jó viszont nem túl hosszú?
#8 a lánnyal nincs gond az megvan. Tetszik is neki.
Óvszerrel van a baj.
Találtam egy jó magyarázatot:
A dolog úgy néz ki, hogy az óvszerek méretét úgy adják meg, hogy az óvszer kerületének a fele. Tehát mondjuk a 69mm-es óvszer az 138mm kerületű.
Az óvszernek ideális esetben feszülnie kell, tehát a névleges (teljesen feszítetlen) méretnél nagyobb péniszre való. Az ideális feszülés az 10-20% között van.
10% alatt, túlságosan laza lesz, 20% felett pedig nagyon megnő a szakadás esélye, illetve kényelmetlen lesz, csökkenti az érzetet és konyulást is okozhat.
15 cm kerületű péniszre a következő módon tudod kiszámolni az ideális méretet.
150 mm / 1.2 = 125mm
150 mm / 1.1 = 136mm
A 136 mm-es 10%-ban, a 125 mm-es 20%-ban fog feszülni.
Ezután kettővel kell osztani, mert ez a neked való kerület, az óvszerméret viszont a kerület fele.
Végeredmény: 62,5-68 mm közötti óvszerek lesznek számodra ideálisak
Emiatt lógott rajtad a 72-es és ezért nem felelnek meg neked a sima normál bolti óvszerek, amik jellemzően 52-56 közöttiek (sima bolti xl is csak 57, nevetséges).
A MySize 64 jó lesz neked.
Sajnos a vastag méretre való óvszerek hosszúak, ezért a tövénél megmaradó rész elkerülhetetlen. azt hiszem egy márka van a netről rendelhetően, ahol minden körméret / hossz kombót lehet rendelni, de nekem macerásnak tűnt az internetről beszerezni külföldről postázva.
Nekem 15.2 a kerülete, töve picit több, méretre a MySize64, 69 az tökéletes. Szóval a 15-re neked a 64 tökéletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!