Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban igaz?
Már 2.helyről hallom, hogy szülés utan mar nem lehet ugyan azt a fogamzásgátlót szedni, mint szülés elött, mert erősebb kell.
Hogy a szülés egy akkora hormonváltozás, hogy ami elötte bevált gyógyszer, az már lehet kevésnek bizonyul a gyerek után.
En 9 évig fogamzásgátlót szedtem.
Abbahagytam, egyből terhes lettem. Szülés utan kaptam egy másik, szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlót, ami sokkal gyengébb.
Azt 9hónapig szedtem, abbahagytam, ismét baba. Szülés után újra az 8 hónapig. 3 hónapja hagytam abba a szoptatást, azonnal rohantam is a kórházba új gyógyszerért, mert amit kaptam csak a szoptatással együtt véd.
A doki hasracsapás alapon írta fel azt a gyógyszert amit anno a gyerekek elött szedtem. Mert akkor bevált, most is jó lesz.
3 hónapja szedem, eddig minden rendben. A 7gyogyszermentes napon meg is jön mint anno.
Viszont rettegek egy újabb terhességtől, igy most hogy 2.helyen is hallom, hogy ez a gyogyszer lehet kevés nekem, na kost beparáztam. Kértem is időpontot a nőgyógyászatra (rákszűrés amúgyis időszerű lesz) de csak decemberre kaptam.
Ti hallottatok már erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!