Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor végezhetek tesztet ?
Figyelt kérdés
Megszeretnék győződni arról, hogy biztosan nem vagyok terhes, viszont nem tudom az ovulációm időpontját, így csak az aktust vehetem biztos pontnak. Így mikor tesztelhetek ? ( Minden online platform másképp írja )2022. okt. 24. 13:10
1/3 anonim válasza:
Bármikor, de ha biztosabb eredményt akarsz akkor a becsült fogantatás + 3 hét után célszerű, rá egy hétre kontroll teszt. 100% biztonsággal csak nőgyógyász tudja megmondani laboreredmény alapján.
Az ovuláció időpontja csak "tájékoztató" jellegű, teljesen random időpontban tudsz fogékony állapotba kerülni. Vedd úgy hogy az utolsó alkalom amikor védekezés nélkül együtt voltatok és arra a 3. héten tesztelj, egy hét múlva kontrollteszt.
2/3 anonim válasza:
Azt azért nyilván tudhatod, hogy mikor menstruáltál utoljára. Ha késik ideje tesztelni.
3/3 anonim válasza:
A következő menstruáció időpontját követően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!