Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevált a spirál?
Ha igen melyik típus és magán dokinál voltál vagy állami? Ha nem akkor miért nem? Helyette mit használtatok?
Az a helyzet, hogy nekem az epilepsziás gyógyszerem miatt nem jöhet szóba tablettás fogamzásgátló,óvszert meg nehezen viselem, mert fáj.
Régen még ilyen mini spirált feltetettem, de attól begyulladtam, azóta is kezeltetem a csípőm gyulladását. Valószínűleg csak rossz dokit kaptam,de érdekel másnak is rossz volt a tapasztalata?
Van esetleg valaki aki szintén epilepsziás és ezzel szenved?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem. Valószínűleg magát a spirált nem bírod azért gyulladtál.
Nekem hormonos volt, és soha a büdös életben nem lesz még egyszer.
Nem tudta a szervezetem elfogadni. 9 hónapig volt fent, mert annyira hülye és makacs voltam. 7 hónapot végig véreztem, vérezgettem, pecsételtem. Folyamatosan gyulladásban voltam. Mikor majdnem 40 fokos lázzal alig bírtam kimászni az ágyból akkor levetettem.
Levosert hormonális spirálom volt 3 évig, nekem nagyon bevált, nagyon szerettem azt a kényelmet amit nekem adott.
Magándoki rakta fel, majd ő is vette le, csak azért mert babát szerettünk volna.
Szülés után amint lehet biztosan újra rakatok fel.
Epilepsziával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Szerintem ha gyulladtál tőle akkor hagyd.
A Mamám anno a fürdőkádból szedte ki, mert leesett magától.
Anyám gyulladt tőle.
Nagynéném pedig spirál mellett lett terhes.
A mi csaladunkban nem vállt be.
Mirena hormonális spirálom van. Majdnem három évig volt fenn az elsô, az elsô szülésem után. Most a második szülés után is ilyet tetettem fel, ez is közel három éve van fenn. Hamarosan esedékes a cseréje.
Nekem semmi gondom nincs vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!