Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pepino tesztrol mi a velemenyetek? (10)
Leirom roviden. Megjott 2 hete a mensim nagyon nagy fajdalmakkal azt hittem meghalok. Viszont nem olyan volt mint szokott eros de masabb es a szaga is masabb volt. Majd eszre vettem hogy a mellfajdalmam elmult de a cicim telt maradt. Ma lett volna az ovum napja.. volt nemi nyalkasabb folyas de kozel sem a megszokott ezen felul a szokasos hasi fajdalmam sem jelentkezett csak egyszer tegnap feszult a hasam pisiles utan.
Vegul is gondoltam csinalok egy terhessegi tesztet.
Tobbszor hasznaltam a fent emlitett pepino tesztet es nem volt all pozitiv se szellemcsikos.
Es itt jon a kerdes hogy volt e mar nektek hogy felidobe ovu idejen az lh szint miatt halvany pozi lett a hcg teszt?
Mert nekem ma idon belul egybol kijott bar halvanyan de ott van es nagyon meglepodtem.
Nem a reagens helyet latom hiszen az egy feher csikocska ahol eppen a masodik csik lenne. De ez nem feher. Igen ha idealisan 1 honapja estem volna tejerbe akkor leugrana de mivan ha veletlen nem akkor volt ovum? Ezert is kerdeztem a tanacsokat.
Nem kioktatni szerettelek volna de nem ez az elso teszt a kezembe es tenyleg tudom milyen az a reagens helye. Itt az volt a kerdes jart e valaki meg igy hogy halvany pozi lett hiszen ez a teszt egyszer sem produkalt nekem.meg ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!