Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyűrűt menstruáció után hanyadik napon kell felhelyezni, és mennyi időnek kell eltelnie, ahhoz, hogy hasson és gumi nélkül lehessen szexelni?
Hát ha meghallgatod a tanácsom akkor hüvelygyűrű eszedbe sem jusson oké?
mert hidd el nem sokat ér a védekezésben!
Attól függ hogy kinek milyen a szervezete!
hány éves vagy amugy?
ha még nem élsz rendszeres nemi életet akkor maradj az óvszernál ha meg igen akkor válts Gyógyszerre.
de a gyűrűrt szerintem hagyni kéne!
Sok sikert! :)
6 hónapja használok hüvelygyűrűt, rendszeres a nemi életem, 17 éves vagyok és semmi bajom! Kedves kérdező: Ha nem használtál elötte semmilyen hormonális fog.gátlót akkor a mensid első napján kell felhelyezni. Fölhelyezheted a 2. illetve az 5. napon is, de akkor min. 2 hétig (a biztonság kedvéért) használjatok gumit még pluszba. Akár az első nap akár a többi napon helyezted fel. És ezt csak az első gyűrűnél kell csinálni.
Ha használtál elötte tablettát, akkor elöbb vedd be mindet, várd meg a szünet végét és mikor kezdenéd a tablettát akkor helyezd fel a gyűrűt. Akkor is ajánlott gumit használni 1-2 hétig amig átszokik a szervezeted a gyűrűre. Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!