Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ? 2x megjött azóta ,óvszerrel védekeztünk, több negatív teszt, viszont most késik? 2 hónappal ez előtti az aktus. Azóta nem voltam senkivel.
2× megjott, azaz 2 ciklus már letelt, vagy kétszer gyors egymásutánban vérezgettél?
Ha első opció van, és a tesztek is negatívak akkor ne aggódj, nem lesz most babád 😉
Nem valószínű te mondtad hogy 2 ciklusod is volt azóta kb lehetetlen hogy az legyél.
Néha mindenkinek késik.
Csináltass hüvelyi ultrahangot, az biztos módszer a terhesség kimutatására!
Akár ma is elmehetsz egy ügyeletes nőgyógyászhoz, ha nem akarod megvárni a hétfőt. Te tudod, mennyire sürgős...
De a legvalószínűbb az, hogy - a leírtak alapján - nem lehetsz várandós. (Akkor nem jött volna meg kétszer is a vérzésed azóta.)
Ha jól sejtem, nem lennének meg a "biztos" körülmények egy baba érkezéséhez?
Nem megbízható az apajelölt teljesen, illetve a nagyszülők hogyan viszonyulnának egy esetlegesen megváltozófélben lévő élethelyzethez?
Hány éves vagy? Tanulsz vagy dolgozol? Hogyan építed a jövődet?
Hát szerintem nem vagy terhes….
De a késésnek lehet más oka tehát az orvos jó ötlet.
Jaj, menjetek már… Ezzel az erővel minden nőnek folyton terhességi teszteket kéne csinálnia, meg dokihoz járkálni hüvelyi ultrahangra, mi van, ha mégis… Kérdező, ha rövidebb ciklusaid vannak az átlagnál, akkor sem lehet szó még jelentős késésről, de írtad is, hogy nem pontos. Amúgy is 6 millió oka lehet, ha épp késik, kimarad.
5-ös: Ügyelet, bármilyen sürgősségi ellátás nem erre van, hogy gumiban szexeltem, megjött azóta kétszer, tesztek negatívak, de SOS nézzék már meg, nem vagyok-e terhes… Ez már beteges aggodalom, ami a kérdezőnél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!